![]() |
Re: Fab Filter Limiter
moguće, jer ja mahom radim gitarsku muziku, pa mi definitivno ne bi smetalo distorzije na low endu, ako bi ja uopšte i čuo ;)
|
Vala cu da ih probam kad vec hvalite toliko :)
|
da li kolege koriste vst3 verzije ovih pluginova i koja je uopste razlika?
ja koristim vst3 cisto zato sti ih imam, ne primjecujem razliku... |
Quote:
Nema nikakve razlike ?to se tiče zvuka u vst3 formatu. VST 3 je samo nova arhitektura za 64 bitni processing, ima neke dodatke tipa multikanalnih operacija i to je to |
Quote:
A, jel ima neke druge prednosti , tipa vise instanci ili sta vec? Koji ce mi onda moj? Ja sam jos na XP, ne jer to tako volim, nego sve jos dobro radi... wtf...? |
Quote:
Sa VST 3 pluginovima imaš mogućnost sidechaining-a u Cubase 5 što je meni jedina korist od tog formata. I VST 3 pluginovi automatski prepoznaju mono i stereo signale tako da nemaš posebno mono verziju a posebno stereo i kao ne troše CPU kad nema signala, dakle ako ga staviš na kanal ne troši CPU dok ne dobije audio. Whatever. Inače, no big deal |
lijepo je to za mono-stereo
nekad mi se desi da stavim mono insert na stereo traku i cudim se sto ne valja.,.... |
Interesuje me da li je neko uporedio Pro-L sa Precision Limiterom sa uada?
|
ja, godinama koristio precision. Ni u snu ne može prići količini redukcije koju FAB pruža bez čujnih posledica. Precision je fin i čist, ali je smarač, ubija panč. FAB to isto, al tek na još extremnijim vrednostima guženja
|
znachi izmedju precisiona i faba ti dajesh glas fabu :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:40 AM. |