Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Waves - j JJP, CLA i ostala boranija...? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=36299)

alen 28-12-2010 12:36 PM

Re: Waves - j JJP, CLA i ostala boranija...?

Ja sam se nekako najvise obradovao ovom novom multiband compr.C6(prvenstveno zbog sidechain-a) ali od svih plugova iz paketa jedini mi on ne radi.Jednostavno se posle bilo kakvog tvikovanja iskljuci sam od sebe,kao da je pod bypass-om.Radi li vama C6 ispravno? :(

Mogli 28-12-2010 12:40 PM

Quote:

Originally Posted by Inovative_kg (Post 294850)
Odustajem od JJP za vokale, ipak mi bolje zvuci Izotope Nectar, svestraniji je i lot more tweakable ...

@ Ivan

Ko zna sta je, meni i dalje ucitava svaki put kad pokrenem DAW, sto nije bio slucaj dok nisam instalirao W7

A ja sve cutim, pa ne smem da spomenem taj Nectar...

Inovative_kg 28-12-2010 12:48 PM

Quote:

Originally Posted by Mogli (Post 294856)
A ja sve cutim, pa ne smem da spomenem taj Nectar...

Pa sto, nasi smo :D

Inovative_kg 28-12-2010 12:49 PM

Quote:

Originally Posted by alen (Post 294854)
Ja sam se nekako najvise obradovao ovom novom multiband compr.C6(prvenstveno zbog sidechain-a) ali od svih plugova iza paketa jedini mi on ne radi.Jednostavno se posle bilo kakvog tvikovanja iskljuci sam od sebe,kao da je pod bypass-om.Radi li vama C6 ispravno? :(

Radi perfektno, ne radi mi SSL G :)

alen 28-12-2010 01:08 PM

Quote:

Originally Posted by Inovative_kg (Post 294859)
Radi perfektno, ne radi mi SSL G :)

Tnx.dobro je,oladi me pticurina! :) Nesto kao c6 sam bas dugo iscekivao.Verovatno je po sredi neko sistemsko njesra,moram probati sa drugim sistemom.Meni radi taj SSL G.

puRe 28-12-2010 08:23 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 294800)
Pa, na prekretnici sam..... definitivno native pocinje da parira DSP efektima, verovatno su ovi Wavesi u rangu sa UAD kompresorima (mozda)...... vreme je za menjanje core2duo, pa izmedju ostalog i zbog toga pitam..... nisam prelazio nikada preko 50-60% opterecenje CPU u nekom normalnom projektu (uglavnom audio, bez midi-ja), ali je UAD duo bio skoro do kraja uvek, kao i PoCO.....

Definitivno. Kad budes imao vremena, mozes i da uporedis Wavesov Pultec i Fairchild (Puigtec/Puigchild) sa UAD-ovim...ili LA-2A/LA-3A/1176.

Takodje, taj Kramer Helios mi je odlican.

psionic 30-12-2010 03:17 AM

Quote:

Originally Posted by alen (Post 294861)
Tnx.dobro je,oladi me pticurina! :) Nesto kao c6 sam bas dugo iscekivao.Verovatno je po sredi neko sistemsko njesra,moram probati sa drugim sistemom.Meni radi taj SSL G.

potrazi "REPACK" izdanje... C6.dll je lose zapakovan u prvom izdanju... kazu momci iz AiR - a

All times are GMT +1. The time now is 10:04 AM.