![]() |
Re: Scope 64 bit
Nije moguce pokrenuti vazdusni C5 u 64 bit Win7 u scope platformi 5.1 64bit. Mr.Vazdusni je 32bit i tu je nekakav zajeb. U 32bit Win7 sve radi kao podmazano. Ili gresim:confused: Sto se tice Irq, sve varijante isprobane..kao sto sam i rekao, sve u 32bit Win7 radi bez problema od 44.1 do 96. Na 96/24bit pri latenciji od 1.5ms ni klik ni flop ni trop ni trt ni mrt....:rolleyes:
|
Quote:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Quote:
|
Quote:
Menjao sam slotove za kartu i nikakav pomak na bolje.Kada sam instalirao Win 7 32bit i scope 5.1 32bit sve sljaka kao blesavo, cak i na 96/24bit pri latenciji od 1.5ms. XTC mod nisam ni probao :D Ovo je moja konfiguracija: Intel i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3L Kingston hiper-x DDR3 1600 2Gb X4 sto znaci 8Gb Gainward GeForce 512mb/8400gs |
definitivno driver od scope 5.1 64bit nisu OK:banghead::banghead::banghead:barem u konfiguraciji koju posedujem , sto u prevodu znaci da sam bacio pare u more .Ostaje da sacekam odgovor od gospode iz sonic core-a, a do tada je resenje za mene i sve kolege sa foruma je Asio4all.:banghead:
|
Ja sam instalirao prije par dana scope64bit na win7 i puno bolje mi radi nego starija verzija.
|
Quote:
|
Jedino mi na najni?oj latenciji pucketa a na svim ostalima je ok.
Ja bih imao pitanje za znalce SC.Vidim da mi u reg.key ima ovakva registracija "+ HGBN54J7W ST P100 ....." .E sad me zanima za ?ega je to registracija?Da li je to "Timeworks P100"? |
Ok, evo ja sam sada odradio update sa 4.0 na 5.1 soft, i to i x86 i x64 verzije, jer imam extension box sa kartama koji po potrebi kacim na neki od kompova (laptop) ili desktop.
CEO PROCES, OD PORUDZBINE DO MAILA SA KLJUCEVIMA JE TRAJAO UKUPNO 15MINUTA!!!! :da::da::da: E sad, za sve one koji pljuju po platformi, evo i razloga zasto se placa update, these are the main changes for the Scope 5.1: - WinXP 32, Vista 32, Windows 7 32 support - Mixer Package 1, 2 inclusive - Effects Package 1, 2 inclusive - Synthesizer Package 1, 2 inclusive - STS-2000P, STS-3000, STS-4000 - Modular V2, Poison FM, Arpeg 01 - GraphEQ, Master Verb Pro - Spectral Balance Controller - Mix'n'Master Pack 2: Optimaster, PSY Q, Vinco, Interpole, VDAT, Vocodizer - Synth'n'Sampler Pack 2: Minimax, Profit 5, B2003, Modular III, Vectron, STS-5000 - New drivers for ASIO, WAVE and Scope hardware - New SC channelstrip EQ - New SC channelstrip dynamics - New channelstrip SC-SL9000 - New reverb effects: LX-Bundle*, SC-RMX 160, 5.1 surround reverb - New look *LX-effects are 4 high quality effects that need much DSP Power. Therefore not all effects can be loaded on small 3/4 DSP systems. SC Plate reverb, SC Ambience reverb, SC Inverse reverb, SC Chorus Delay. Ovo samo pokazuje da se u ceni placanja 130eur dobija brdo odlicnih pluginova i drugih stvarcica koje nisu bas beskorisne... Ja se javljam kasnije kad proverim kako cela stvar radi u realnim uslovima |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:54 AM. |