![]() |
Re: Monitori
Quote:
za 520 eur imas savrsen mali monitor priznate kompanije Focal Professional http://www.thomann.de/gb/focal_cms40.htm |
Ma sta se trudimo...covek je lepo pitao za savet izmedju dva alesisa, jer je to i naumio da kupi, verovatno fancy izgledaju i to je to. Jer i posle svih preporuka i saveta da ne valjaju i dalje je ostao pri njima..dzaba pisete, ja necu vise.
|
opet grešiš, bolje ćeš proći sa svojim Altecom nego sa tim Alesisom.
|
Ajd' da se samo nadovezem na temu i set pitanja da ne bih otvarao novu...
Da li neko ima ili sta mislite o Roland DS-5 monitorima...cena je oko 380e za par...soba mi je mala...specifikacije koje pisu deluju ok, izrada, kao i "opis" proizvodjaca, ali naravno da ciganin hvali svog konja. |
1 Attachment(s)
Quote:
Nego ,ti kao da si bas zacepio,Alesis ili crna zemlja,a?:DMa dobro,na svakog ces se navikavati a uvo ti i jeste glavan masina pa 'ajd... Interesantno mi ovo Arthurovo,vidi se da govori iz zivog iskustva,pa ga pitam sad,sto je taj Alesis tako los matori? Ne znam,pa mi je zanimljivo,a vidim da ti to kategoricno i vjerujem ti naravno... P.S.Slusao sam stari M1 MK2 (kod drugara u studiju) i meni je to zvucalo kao malo bolji Hi-Fi iako on ima dobre karakteristike,mislim da se ne proizvodi vise. <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ma uzmi ovog malisana i rokaj ...
|
Quote:
Odlucio sam uzimam Dynaudio BM5A .Sta kazete na te slusao sam ih, dobro rade. |
zavisi koliko ih plaćaš. Ako te koštaju 350e, nikakvih problema nemaš :) ako ih plaćaš punu cenu, ima boljih kupovina od njih.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:57 PM. |