Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   opet Rumunski DJ ima hit !! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35918)

InsaneEyes 27-11-2010 08:03 PM

Re: opet Rumunski DJ ima hit !!

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 292128)
http://www.youtube.com/watch?v=Vh_3zdmaHbk

Taj razigrani....rumunuski svingi filing...

to je to ! odlican primer.! vidim da pratis trendove! :)

DaBear 27-11-2010 08:28 PM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 292134)
bogami matori nisi shvatio sta sam hteo da kazem!

...objasni.

kejkz 27-11-2010 09:28 PM

Ja bogami ovako ne?to ne bih mogao napraviti nikada... n'umem. Svaka čast autoru, svakome ko ume napraviti bilo koju pesmu, a posebno onome ko uspe u tome da se ona jo? nekom svidi. Nikada nisam im'o uvo za popularnu muziku, ne slu?am, pa valjda i ne kapiram ?ta je to čini. Ja za sada umem da pravim samo za sebe. Al ko zna, mo?da nekad odrastem...

ugljesa 27-11-2010 09:55 PM

Ja najvise mrzim kada ljudi krenu da pljuju po necemu tipa "ovo je cista komercijala ,to svako moze da napravi "itd . . .

Pa zasto onda taj koji pljuje ne napravi bolje i pokaze kako se to radi ili barem toliko da uspe ? :shock:

Meni se stvar svidja ..

iatros 27-11-2010 10:35 PM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 292128)

čujte koliko ovaj ritam sint ima dodira sa ritmičkom pratnjom u njihovoj nardonoj muzici

http://www.youtube.com/watch?v=Vh_3zdmaHbk

Taj razigrani....rumunuski svingi filing...

P.S

i ako mi neko pomene Makedoniju.....ni?ta....spram Rumuna su i oni tanki...

Ovu stvar imam sprzenu vec duze vremena na CD-u ali nisam znao da je od Rumuna! Odlicna!

Inace, slazem s tobom i s onim sto je DaBear rekao. Sto pljuvati po necemu sto je realno s razlogom uspjesno. DaBear je davno pisao o nekim osnovnim elementima dobre dance pjesme. U sustini ne smije da smara a ova cini mi se to ne cini. Usput jos jedna neobicna stvar koja mi je kao dance pjesma odlicna 8-):

http://www.youtube.com/watch?v=Ylu0ybj7DIg

InsaneEyes 27-11-2010 11:01 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 292137)
...objasni.

svako moze da nafirca ovakav zvuk, i prost je ovde zvuk nema 6 kanala (lako za manipulisanje), nikakva raketna nauka.. al malo ko moze da oseti momenat i napravi i izreklamira stvar koju ce zgotiviti 10.000 ljudi.. to sam hteo da kazem, jes malo zen al nista preterano

DaBear 28-11-2010 09:02 AM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 292146)
svako moze da nafirca ovakav zvuk, i prost je ovde zvuk nema 6 kanala (lako za manipulisanje), nikakva raketna nauka.. al malo ko moze da oseti momenat i napravi i izreklamira stvar koju ce zgotiviti 10.000 ljudi.. to sam hteo da kazem, jes malo zen al nista preterano

he he ...prvo - sigurno ima vise od 6 kanala...drugo - sto puta sam vec pricao ovde da to "izreklamira" ne vazi za muziku, pogotovo dance muziku.
reklmairanje je skupo...i gde ce da reklamira? Na televiziji? ljudi koji idu u diskoteke ne gledaju televiziju !! Ovakve pesme zazive po diskotekama "same od sebe" i ako rade dobro. onda sve pocne da se odvija samo od sebe....i kad predje jednu (nevidljivu) liniju posle jedno 3-5 meseci vrcenja po klubovima ...kad se ukljuci record label - ONDA oni malo poguraju.

Ovde i za velike albume i artiste pocinju reklamu na radiju i TV TEK kad se proda jedno 60.000 ili 100.000 komada...pre toga im se ne isplati da trose pare na reklamu !!!

Hollywood 28-11-2010 03:36 PM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 292146)

brate ne lupaj gluposti. Ajde sedi pa ti nafircaj ako je tako lako. Svako moze da nafirca nesto, ali to nesto ne znaci da ce biti hit.

Drugo, niko nije mrdnuo prstom da se ovo reklamira. Ja to odlicno znam jer kada je moja pesma bila u toplistama se pojavio ovaj lik bukvalno sam od sebe.

Zato i pucaju velike izdavacke kuce, bar sto se dens muzike tice, jer niko vise ne moze da predvidi ili reklamira nesto tj. sto ti kazes gura. Ljudi ce da slusaju i vole ono sto im se svidja i to je danas tako.

I da se razumemo, ovaj Edvard maja je muzicki za mene najgori mogu shljam koji moze da se cuje, da ne istripujes da volim ili postujem lika.

awacs 28-11-2010 07:08 PM

Quote:

Originally Posted by Hollywood (Post 292185)
brate ne lupaj gluposti. Ajde sedi pa ti nafircaj ako je tako lako. Svako moze da nafirca nesto, ali to nesto ne znaci da ce biti hit.

Drugo, niko nije mrdnuo prstom da se ovo reklamira. Ja to odlicno znam jer kada je moja pesma bila u toplistama se pojavio ovaj lik bukvalno sam od sebe.

Zato i pucaju velike izdavacke kuce, bar sto se dens muzike tice, jer niko vise ne moze da predvidi ili reklamira nesto tj. sto ti kazes gura. Ljudi ce da slusaju i vole ono sto im se svidja i to je danas tako.

I da se razumemo, ovaj Edvard maja je muzicki za mene najgori mogu shljam koji moze da se cuje, da ne istripujes da volim ili postujem lika.

A jbg, izgleda da niko ne kapira InsaneEyes-ov zen :) Valjda zato što niko nema vremena da razmisli o tome šta je čovek napisao, nego se svi uhvate za par ključnih reči (fircanje, reklamiranje), pa onda komentarišu ključne reči umesto da komentarišu misao. A te ključne reči kod njega imaju sasvim drugačiji smisao.

Pozdrav,

Vasa

DaBear 28-11-2010 08:02 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 292204)
A jbg, izgleda da niko ne kapira InsaneEyes-ov zen :) Valjda zato ?to niko nema vremena da razmisli o tome ?ta je čovek napisao, nego se svi uhvate za par ključnih reči (fircanje, reklamiranje), pa onda komentari?u ključne reči umesto da komentari?u misao. A te ključne reči kod njega imaju sasvim drugačiji smisao.

Pozdrav,

Vasa

:confused: ajd sad ti ...pojasni !

All times are GMT +1. The time now is 11:20 PM.