Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Analogija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Studiji sa trakasima...? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35794)

roginator 23-11-2010 11:47 AM

Re: Studiji sa trakasima...?

Nakon mjesec dana rada i ucenja o trakasima

evo ..ovako izgleda i sredjeni (100% funkcionalan A80) .. onaj isti sa slike di je rasturen :D

http://farm5.static.flickr.com/4145/...6668b7b8_z.jpg

odradjeni servis... napajanje rekapirano
audio PCBS .. repro i record .. recap elektrolita i tantal
logika.. zamjena brda podnozja, elektrolita, tantala, novi IC ... trouble shoting
ciscenje konektora
ciscenje mehanike
novi set glava
i na kraju kalibracija!!
:da::da::da:

roginator 23-11-2010 11:49 AM

E sada izvadit iz spremista i sredit C37 :D8-)

awacs 23-11-2010 08:47 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 291809)
Ali, super je diskusija,stvarno, samo kad bi bila pod malo manjim nabojem...:wink:

Evo, smanjiću naboj time ?to ću prestati da se javljam u ovoj temi. Samo ću onako usput da napomenem: po?to je pored Studija 5 PGP RTS rasformiran i dramski studio Radio Beograda, nekolicina Studera A80 će se uskoro pojaviti na tr?i?tu, a verovatno i nekolicina MCI JH500 modula :-))

Pozdrav,

Vasa

quake2 23-11-2010 09:02 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 291829)
po?to je pored Studija 5 PGP RTS rasformiran i dramski studio Radio Beograda...

Uh,uh,uh....totalno nisam u toku.Rasformiran studio 5??????.....iskreno receno,zao mi bre ljudi:(.Sta je sledece?Upropastiti pa ugasiti operu i balet?:banghead:....nego kad je vec tako kako je,pitam se sta ce biti sa onim Avaloncetom,Amekom,Focusright-om,HD3 sistemom,Neumanima itd,itd???

Bockie 23-11-2010 09:36 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 291829)
Evo, smanjiću naboj time što ću prestati da se javljam u ovoj temi. Samo ću onako usput da napomenem: pošto je pored Studija 5 PGP RTS rasformiran i dramski studio Radio Beograda, nekolicina Studera A80 će se uskoro pojaviti na tržištu, a verovatno i nekolicina MCI JH500 modula :-))

Pozdrav,

Vasa

Ma javljaj se cika Vaso, ja samo onako konstatovao koveli malo da spustim neku nevidljivu tenziju...:D Da, ali A80 mi je bas... hebi ga, 'iljadu - dve...

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 291830)
Uh,uh,uh....totalno nisam u toku.Rasformiran studio 5??????.....iskreno receno,zao mi bre ljudi:(.Sta je sledece?Upropastiti pa ugasiti operu i balet?:banghead:....nego kad je vec tako kako je,pitam se sta ce biti sa onim Avaloncetom,Amekom,Focusright-om,HD3 sistemom,Neumanima itd,itd???

Sto se cudis? Pa razjebano je sve, sto ne bi i to...? Cvrkucu pticice da ce se to mozda desiti jos jednom studiju... Bice lep bioskop,kafic,nesto korisno da izlaze "seljebriti"...
Kome trebaju obicaji i kultura,treba to zaboraviti sto pre...! :vitez:

roginator 23-11-2010 09:51 PM

STA SU UBILI ONAJ LIJEPI MCI U PETICI :cry::cry::cry:

koja je to steta :(

STUDIOTON 30-11-2010 11:06 AM

Imam ja kod mene jedan tascam 16ch , ali kod mene sluzi samo za slikanje :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bockie 30-11-2010 12:28 PM

Sto ga ne vratis u stanje ili ako vec ne ,onda ga prodas?

STUDIOTON 30-11-2010 02:01 PM

1 Attachment(s)
u ispravnom je stanju, potreban mu je minimalni servis ..

Ali to nije moj nacin setup-a i okrenut sam vise digitalnom koriscenju .. a kao sto rekoh stoji mi za slikanje i jednostavno to mesto u studiju nijedno cvece ne moze da zameni 8-) ako shvatas sta hocu da kazem :wink:

Bockie 03-12-2010 01:05 AM

Malo sam pospremao...

Dakle malo smo skrenuli sa ovog posta koji po naslovu treba da opise ko,gde,sta,kako ima u studiju od tape rekordera, pa nastavite sa informacijama o tome ako ko jos ta novo sazna...

Ostatak pricice koji je ovde zapocet je na prikladnijem mestu koje se bavi upotrebom trake u studijima...

Poz'

All times are GMT +1. The time now is 06:08 PM.