![]() |
Re: neverovatan podatak !!
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Zanimljivo je da on u svom predavanju koristi i termin "maximizer". Ono ?to se de?ava na socijalnom nivou radi se i na nivou produkcije zvuka - sa sličnim (negativnim) rezultatima. |
Quote:
|
Quote:
I do sad a i nadalje, kad god me neko pita: "šta da kupim" moj odgovor je: "kupi ono za šta ovog trenutka imaš pare i nauči da radiš sa tim". Quote:
@Znak: Meni je, bar za ovaj forum, značajna ona priča koja počinje na 54:15 U muzičkostudijskom poslu snimatelj i producent dele ulogu "agenta". I sve što iz toga sledi. Pozdrav, Vasa P.S. Kad bih negde sreo ovog lika prvo bih ga izljubio, a onda bi mu zavalio šamarčinu što mi krade ideje :) Postoji još jedan kome bi uradio isto i iz istog razloga. Zove se Andrew Keen. Pored svog silnog čmaranja po Internetu, saznao sam za lika tek pre tri dana čitajući obične papirne novine. P.P.S. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Tako da kvantitet uopste ne znaci i kvalitet, Lady Gaga vs. Kate Perry je samo odraz stupidnosti mainstream muzickog biznisa danas....8-) |
Quote:
Ljudi koji vode posao danas, jednim okom gledaju cifre - tu je kraj !! Prosla su vremena kad se cekalo da drugi ili treci album bude taj koji ce da izbaci nekoga. Danasnje disko kuce kuce nemaju vremena da cekaju za to. Ako prvi singl / album ne pocepa i bude No.1 - artist dobija nogu !! Skoro sam cuo da je engleski bend (Hoosiers) prodao 600.000 albuma, ali da jos nisu isplatili ulozene pare, jer je label potrosio tonu para na TV reklamu..i sad razmisljaju sta da rade sa njima...!! Ako nema para kad se podvuce linija - dzaba sve !!! PS - sta mislis zasto je David Bowie pre par godina (vrlo lukavo) pretvorio svoje radove u akcije i prodao akcionarima ? Znao je da vise nece prodavati puno ploca, a akcionari su marorane koji nemaju pojma sat se desava u muzici i navkli su se. On strpao mega milione i gde je sad..?? Jos jedan matoran koji se zeznuo - lik koji je kupio EMI records. Platio ?4 biliona - a posle godinu i kusur EMI nije vredeo ni pola..! I pitanje je da li ce opstati uopste, jer polako odlaze poznati artisti... vremena se menjaju - BIG TIME !!!! |
All times are GMT +1. The time now is 01:41 AM. |