Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Paypal uskoro i u Srbiji (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=33766)

Bockie 20-10-2010 11:12 AM

Re: Paypal uskoro i u Srbiji

Najbolje je "solarno" placanje...!
(pare na sunce)
:D

magnum 20-10-2010 12:26 PM

Da da bravo:rotfl::grin:

yoloko 20-10-2010 01:12 PM

ljudi, kad popunjavate obrazac na paypalu umesto Srbije stavite Hrvatsku i radice. Bar je tako sa intesa internet karticom proslo.
Ja sam u poslednjih pola godine tako imao 5 paypal uplata od kojih je najveca bila 60e. Verifikujte karticu, i mirni ste.
Krenite placati prvo na malo da na vas ne bi bacili oko ako u startu imate velike uplate.

Za obrnuti smer nisam probao, ali je verovatno situacija ista kao i u susednim zemljama koje placaju paypalom ali ne mogu primati novac.

eto

kejkz 20-10-2010 05:50 PM

Ja sam probao sa Reifeissen Visa Virtuon, sa njom ne radi. Svejedno koju zemlju stavis... mada mogao bih probati ponovo, mozda sada radi.

boggy 07-09-2012 02:23 PM

Ljajić: Pejpal sti?e u Srbiju 2013.

Everbeatz 07-09-2012 03:08 PM

iduce godine ce biti 'paypal dolazi u srbiju 2014!!' i tako u krug...te vesti 'u najavi' mi najvise idu na zivce

fix3r 07-09-2012 03:22 PM

Quote:

Dr?ava Srbija uklonila je sve prepreke da ?Pej pal? internet, bezbednosni sistem za onlajn plaćanja, dođe u Srbiju
Bezbednosni sistem? Novinari su nam komedija opsta.

Ali kako ce da kukaju trgovci kad ih stisne PayPal... hehe...

boggy 07-09-2012 03:26 PM

Quote:

Originally Posted by fix3r (Post 333330)
Bezbednosni sistem? Novinari su nam komedija opsta.

Ali kako ce da kukaju trgovci kad ih stisne PayPal... hehe...

Gotovo 100% ljudi na ovom forumu posmatra PayPal kao jos jedan vid kupovine(!?), iako ih vec ima sijaset.... zao mi je sto skoro niko ne vidi PayPal kao mogucnost zarade, pruzanjem usluga i prodajom robe putem interneta... ogroman potencijal stoji zamrznut i imobilisan zbog toga sto je nekoga mrzelo da ovo pitanje zakonski uredi...

Everbeatz 07-09-2012 03:30 PM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 333331)
Gotovo 100% ljudi na ovom forumu posmatra PayPal kao jos jedan vid kupovine(!?), iako ih vec ima sijaset.... zao mi je sto skoro niko ne vidi PayPal kao mogucnost zarade, pruzanjem usluga i prodajom robe putem interneta... ogroman potencijal stoji zamrznut i imobilisan zbog toga sto je nekoga mrzelo da ovo pitanje zakonski uredi...

Ja ga licno gledam kao mogucnost zarade u smislu olaksanja da mi iz stranih zemalja ljudi uplacuju, a ne da se drndam izokola i potpuno diskreditujem pred bilo kojim strancem koji stice utisak da sam na nekoj drugoj planeti...

boggy 07-09-2012 03:33 PM

Quote:

Originally Posted by Everbeatz (Post 333332)
Ja ga licno gledam kao mogucnost zarade u smislu olaksanja da mi iz stranih zemalja ljudi uplacuju, a ne da se drndam izokola i potpuno diskreditujem pred bilo kojim strancem koji stice utisak da sam na nekoj drugoj planeti...

S obzirom na godine koje su prosle u "cekanju" (i koje jos mogu da prodju)... ovo vise ne moze da se prevede kao "nedostatak vizije", nego samo kao "namerna sabotaza"... s obzirom na stanje u kome se SADA nalazimo...

All times are GMT +1. The time now is 11:53 PM.