![]() |
Re: Vreme reverberacije (RT60) u kontrolnim sobama
hey
vaz dvojica koli sta citai ili tumaciti. Genijalno dobro znate uzeti jednu stavku iz cjelokupnog zadrzaja. i o njemu pisati satima. Iskrene se pitam kada raite. a li nije me Briga. pitaliste di sam i zato me nema. jos nazad 2 Godine sam se isto tako natezao sa boggyem sto ne spominje RT60 i da je to elementarna stvar u akustici. I natezao sam se, dami nije jasno kako moze davati savjete, a izostavljati u mojim ocima naj bitnije. i u ono vrijeme mi nije da zapravo. nego je pisao stranicama. Tako da sada sto god zelite uspjeti sa tim da rastavljte moje rjecenice. sami pobijate stav vas koji ste imali do neki dan. i djelili savjete. Dovoljno je pricano i receno. pozz Denis |
Evo jos par linkova iz BBC arhive, koji su vezani za ovu temu, izmedju ostalog sto sve opisuju (sira im je tematika od samo vremena reverberacije)
http://downloads.bbc.co.uk/rd/pubs/w...les/WHP021.pdf http://downloads.bbc.co.uk/rd/pubs/a...icpractice.pdf NLP, ako si ih vec postovao negde, sorry... mislim da nije lose da ih imamo na vise mesta. pozdrav bogi |
Pa nemam ja prava na te publikacije:D
Ako treba nek se 30 puta objave jer ima stvarno dosta zanimivih informacija. Iz toga i sličnih izvora sam se počeo učiti pre 15 godina.:) |
Moze li neko da objasni sta se desava?:confused:
Zasto je deo thread-a prebacen? |
Quote:
Deo diskusije je prebacen ovde: AKUSTICKI TRETMAN MOJE SOBE -Home theatre |
Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Boggy ima bržu tastaturu od moje |
Quote:
|
Quote:
Drugo premestio si na thread koji je zakljucan? |
Quote:
SOBA ZA KRITIČKO SLUŠANJE je kao ručni sat koji ti u isto vreme pokazuje mesečeve mene, dubinu ronjenja, visinu letenja, strane sveta i košta u PM. Vala i treba da košta u PM, ali onaj ko hoće da ga priušti obično ne kuca po forumima nego odvoji par desetina tisuć ojra i kupi ga da bi se kurčio pred društvom. Sat za kritičko ronjenje, jebemliga... a inače možeš da roniš zarad gušta ili zarad rekorda. U oba slučaja ti nije nužan sat. Gušt se ne meri, a rekord ionako mere autorizovana lica... Pozdrav, Vasa |
Quote:
Quote:
Rasporedjujemo postove na za to prigodna mesta, i to nije zabranjeno, naprotiv Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:29 AM. |