![]() |
Re: Dve audio karte na jednom kompu - pitanje
Quote:
Znam da u driverima ima da se izabere hosted i standalone, pa sam mislio da kada je hosted da cubase daje sinhronizaciju sam ... Sori arkodeonista sto ti ispamovah temu, ali i mene ovo interesuje, a kao sto vidis nisam sve shvatio kako treba pa dok mi legne sve :) |
Ma nije problem, valjda cemo skontati nesto do kraja! :)
|
Quote:
a system link ionako fura preko adata, tako da je to isti đavo |
Zar ne moze System Link preko SPDIF-a?!
Ako sam dobro razumeo, ovde pise da moze: "What is VST System Link? VST System Link is a system for networking computers using Steinberg Virtual Studio Technology (VST) software and Audio Stream Input Output (ASIO) hardware. VST System Link enables the transfer of synchronization, transport, and audio data between two or more workstations equipped with compatible software and hardware over standard digital audio cabling systems such as ADAT, TDIF, AES/EBU, S/PDIF etc. And because it uses the audio stream itself, synchronization is completely sample accurate, even across multiple workstation configurations!" |
Moze, on je pravljen za sinhronizaciju dva kompjutera
|
Drugim rjecima, spdif je dovoljan za sinhronizaciju (koju radi zapravo system link) ?
|
Ma da, u sustini, system link samo shalje klok preko bilo koje vrste digitalne veze do drugog kompjutera i na taj nacin ih sinhronizuje.
|
pa ako imaš već spdif na raspolaganju, jebeš system link, ne treba ti on da bi bio u syncu. Ako imaš spdif, preko njega možeš prevući 2 kanala plus sync informaciju
|
Quote:
pozdrav bogi |
na to sam i mislio :)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:42 AM. |