![]() |
Re: Avatar - Pro Tools - muzika - VIDEO
Ma kakav CuBase moze i u Vegasu isto da zvuci:rotfl:
|
Quote:
Niko nije pricao o "uvozenju i o muzici"..... pricalo se o sistemu koji moze da potera 450+ kanala na visokom sample rate-u koji je potreban za film i koji nece da umire pod pritiskom od toliko kanala i plugova ! jednostavno |
ma dobro moram malo sa "strane" dobacit, a i nisam bas sve procitao hehe :) necete se ljutiti i onako!
|
Quote:
Stim u vezi nije sve isto. Na HD će svi plug-inovi da kasne sinhrono na LE neće. |
Quote:
Puno kanala, lepo radi sa videom, standard po studijima..za male pare! A ni stari MIX sistem nije imao ADC (uopste) pa su na njemu snimili stotine i stotine uspesnih albuma !! |
Pa stvarno,na kraju nije ni bitno na chemu je radjeno,jer je ipak muzika ono shto prodaje sebe,a ne alatka...
DaBear,samo josh jedno pitanjce. :D Poshto bih LE provaljivao i uchio prvih godinu dana,a za poslove koristio ovo shto i sad koristim(zbog brzine rada),kapiram da mi nije neka razlika izmedju Mbox2 i Mbox mini u zvuku(znam za razlike u sample rate-u)? |
Quote:
|
Pa vidim da su cene maltene iste kod njega i minija...Tako da cju ipak mini...Samo chekam da uzmem Mac...Ne bih da se igram sa pogadjanjem prave matichne,chipseta,fw-a i ostalih gluposti za kompatibilnost sa Windows-om...A hocju i Logic da imam,isprobao sam ga par puta i prilichno mi se svideo za rad...
|
sta je rancicu skapirao si :)
|
Jbg...jesam odavno,al' se sad ukazala prilika...A ne ide PC u kantu,a-a!Znash i sam zashto! :D
|
All times are GMT +1. The time now is 02:30 PM. |