![]() |
Re: Cubase 5 audiomixdown
Upravo to sto opsijus Dexxy kod mene tako i radi, samo prilikom exporta oznacim mono, pa strasno upozorenje i odradi posao.
Ako treba postavicu sli?ice. |
Upravo to sto opsijus Dexxy kod mene tako i radi, samo prilikom exporta oznacim mono, pa strasno upozorenje i odradi posao.
Ako treba postavicu sli?ice. npr: Ako hoce export mono audio trake violina, samo selektujem u batch exportu kanal violina koji je podrazumevano mono i to i dobijem. probaj i kroz audio mixdown pa da selektujes copy to working audio directory and separate track. |
Quote:
|
Pogledajte.
|
Nastavak.
|
Nastavak.
|
Od?tiklirajte kao na slici 2, sve master izlaze i buseve, pa nani?e ?tiklirajte samo ono ?to vam je potrebno za export, pa sa desna strane u sekciji Audio Engine Output ozna?ite mono export pa ispod u sekciji Import into Project Pool i Audio Track, kao na slici 3.
Naravno, besmisleno je ako na audio kanalu imate insertovan neki stereo FX ili na Send-u stereo FX, da exportujete u mono.Za takve situacije uvek postoji frezze funkcija i na audio i na VSTi trakama. Ja sam prikazao pojedina?ni export audio pa VSTi traka ali se to mo?e i odjednom stavljanjem kva?ice u gornjem levom uglu na Channel Batch Export. |
Od?tiklirajte kao na slici 2, sve master izlaze i buseve, pa nani?e ?tiklirajte samo ono ?to vam je potrebno za export, pa sa desna strane u sekciji Audio Engine Output ozna?ite mono export pa ispod u sekciji Import into Project Pool i Audio Track, kao na slici 3.
Naravno, besmisleno je ako na audio kanalu imate insertovan neki stereo FX ili na Send-u stereo FX, da exportujete u mono.Za takve situacije uvek postoji frezze funkcija i na audio i na VSTi trakama. Ja sam prikazao pojedina?ni export audio pa VSTi traka ali se to mo?e i odjednom stavljanjem kva?ice u gornjem levom uglu na Channel Batch Export. |
2 Attachment(s)
Musician hvala za trudu, ali trebo si probati sa Batch Export a ne obican export, covek pita za Batch, e sad ces videti u kom grmu lezi zec :)
Na jednoj slici sam ti prikazao kako izgleda Export dialog kada je u pitanju obican export, a zatim sta se desi kada stikliras Channel Batch Export, Mono Exprt ti se automatski gasi kao opcija. |
@Dexxy:
Evo probao sam ono sto sam ti pricao i RADI!!! Idi u VST Connections i u Outputs idi Add Buss, u Configuratio u Add Output Buss dijalogu stavi Mono. Sada, imaces dva master kanala, jedan mono a jedan stereo. Sve mono kanale rutiraj na mono master kanal. Sad cu u sledecim postovima da ti izbacujem sliku po sliku da vidis |
All times are GMT +1. The time now is 10:17 AM. |