![]() |
Re: Evo ga !! Apple iPad tablet !!
Ja jedva cekam da mi ga ugrade na ulaze/izlaze, pa da tacno znam koliko sam sta dnevno radio, da ne dodje do disbalansa, ili, ne dao bog, zakrecenja.
|
Meni je ovo super... jako bih voleo jedan ovakav, samo ne znam za sta bih ga koristio:rotfl: Ovo mi je kao veliki iPhone. Tamo svi imaju iPhone pa zaista ne vidim realnu potrebu za jos jednim i to velikim... bice da je tu bitniji onaj "moze mi se faktor", jer i meni da se moze uzeo bih dva, cisto da se zajebavam...
|
P.S. Mada realno i nije skup... ako se uzme u obzir da je netbook 200-350 evra i da takodje "ne radi nista", tacnije sluzi samo za mail i to sa prilicno losom rezolucijom za ekran od 10 inca, pa ni mail nije neko uzivanje nego odradjivanje, onda i ima nekog smisla... kome treba netbook (obicno ribama, da sede u fency kaficu i citaju facebook :) ) onda je ovo zanimljivije resenje...
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Gledam nesto ovaj iPad... po meni je ovo vrhunska glupost... treba nesto da drzis u ruku da bi se drkao i gledao web...slike... :shock::confused::shock:
za Air book svaka cast... design, izrada, lcd ...sve je to dobro osim cene... ali ovo je totalno shit... |
Kad izadje neka aplikacija koja ce omoguciti da se koristi kao fader kontroler, verujem da cete promeniti misljenje :wink:
Jos od kad sam slicnu stvar video na iPhone-u, palo mi je napamet kako bi bilo dobro da je veci i da ga neko prilagodi za studio. Bukvalno bih ga uzeo samo zbog toga. |
pa imash vec napravljene uredjaje upravo za to
3000ti post. jea |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:32 PM. |