![]() |
Re: Hip-Hop SoftWare
Mogu se nadovezat novim pitanjem. Vidio i čuo mnogo diskusija oko hiphop snare-a, kompresije pa nove kompresije itd. Kako vi radite svoji snare?
|
Quote:
Glavna fora mi je paralelna kompresija, sendujem (ili samo koristim Stillwell The Rocket na kick-snare grupi), i blendujem od prilike 30% wet - 70 % dry. Slican mi je pristup i lead vokalu i bass linijama. E sad, to je moj metod, mozda i neispravan, al koga briga, ja sam zadovoljan, klijenti su zadovoljni, narocito sa tim koliko su drums "masni" i to je to... Mislim da je ta prica o kompresiji prepucana, odnosno da su je prepucali oni sto ne znaju sta da rade i misle da postoji magicno resenje na kompresoru da im losh snare ili kick sound zvuci dobro. |
fruity + nuendo uglavnom.
|
cubase 5 za recording, acid 6 za sample, sviranje i ritam sekciju
|
obicno reason u rewire sa nitendom ili PT-om. :wink:
skoro sam probao NI Maschine i preporucujem!!! |
Imam 15 godina, beatmakingom sam poceo da se bavim pre godinu dana. Smatram da nisam toliki amater za svoje godine ali bih voleo da preslusate neke moje radove da bi znao sta treba da se popravi i na koji nacin i u kom programu da nastavim dalje. Radim u FL Studiu 9. Na ovom linku su nekih 10-ak instrumentala. Ko stigne tj. ko ?eli nek' preslu?a sve.
Pozz http://soundcloud.com/krlebeatz848 |
All times are GMT +1. The time now is 09:43 PM. |