![]() |
Re: Lexicon PCM Native Reverb
mislim da je negde pisalo da jedino u Wavelab-u ne rade. Probaj verziju 1.04, mozda ona radi.
|
Efekt-editing pojedinačnih semplova navikao sam da radim u Wavelabu, pa mi ova mana ni malo nije prijatna.
Inače, za informaciju vi?e, ni Adobe Audition, te SONY Sound Forge nisu dru?eljubivi sa ovim paketom... Samo CuBase! |
Meni prilikom pokretanja setupa prijavljuje gresku da mi je ostećen tako nesto...a pokusao sam vise njih, je li se jos nekom mozda desilo to, ili da zna neko u cemu je problem.Potrosio sam zadnja 3 dana gigabajt adsl-a na njega:banghead:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sinoc sam nasao ispravnu verziju i radi, hvala za odgovore.
Pozdrav. |
Quote:
Pitanje izbora, menjas naviku, ili stanje na racunu, pa ti vidi... :wink: |
Izvini, brate!
Ba? sam ovih dana razmi?lj'o da'l da prodam tatinog keca iz osamdes' prve i pazarim polovnog UAD-a. Ili da zavrnem nekako gazdu za kiriju i ozvaničim konačno taj XP. Ili, da pređem na Linux? Ili, da... ...recimo... ...promenim hobi? :rolleyes: |
Quote:
Razlika: plug in na kraju reverba postaje mutan (odvratan), a hardware ostaje "svilenkasto" čist. ?to je preset kraći (room), manje se čuje razika. Eto, mo?da sam gluh, mo?da nije tako, ali to se čuje i na smeću od komp zvučnika, a kamoli ne u studiu... pozdrav svima |
Quote:
Zakljucak je i kod mene isti .. pored krajeva koji nisu isti, kod mene se i stice efekat jako blagog chorusa u samom reverbu u native verziji koja mi jednostavno uvlaci dry .. dok na hard verziji dry je i dalje u prvom planu,bas onako kako ga i stavim .. a reverb pliva oko njega .. pokusao sam i sa editom u native da postignem kvalitet harda ali bezuspesno Pri prvom slusanju i uporedjivanju zaista je delovalo isto,ali kada bolje poslusas cujes razliku koja u mixu recimo nije zanemrljiva ipak .. Dakle radi se o tome da je native verzija nesto sto je totalno promenilo pricu o soft reverbima, jako slicno uradjeno i POTPUNO iskoristljivo .. ali sa velikim zaljenjem moram da kazem da je skoro isto .. a to skoro je kako kaze moj drug i prijatelj Nokash u produkciji mnogo novca |
All times are GMT +1. The time now is 11:54 AM. |