![]() |
Re: VST plug- Karleusha,Belive, California Love itd
Ja sam se malo shalio, nema potrebe odma da se ljutis...
I Auto Tune i Melodyne i Waves Pitch blabla kako se vec zove i ovaj pitch correction sto ide uz Cubase, svi oni to rade...Opste je poznata stvar da T Pain i Kayne West koriste softverski auto tune...Za California Love ti je baltazar objasnio sta je korisceno i za Cher verujem da je bas auto-tune ili neki vokoder koriscen i to je to |
Ok...ako tako mislite...znaci bez editovanja-nema nista! Probao sam auto tune, naravno uz eding...ali sve je pipavo, kako je neko rekao, i na kraju opet ne ispadne kako treba, a ja nemam toliko zivaca da se zajebavam sa time...Ma je...es ga, ubacicu joj neki drugi efekat, valjda ce joj se svideti!
ZATVORITE TOPIC |
Topic closed
|
A da probas kroz neki vocoder provuci s nekom jednostavnom farbom i istim tonovima koji su i pjevani, to bi trebalo tako donekle zvucati...
....ili jednostavno napravis DIY talk box, (treba ti tegla, neki stari zvucnik, neka kutija, crijevo, lemilica...) ima na netu na dosta mjesta tutorijal :D |
Kako ti sada postujes kada je tred zatvoren?
|
Nije sve u auto-tjunu, ima nesto i u pevanju. Nije dovoljno da zalepis auto-tjun i da ocekujes iste rezultate. Potrebno je da experimentises da bi dosao do zeljenog rezultata. Imas na netu milion tutorijala kako da dobijes nesto slicno tako da mozes nauciti samo ako zelis.
|
Jan je poludeo hahaha :D:D:rotfl::rotfl::rotfl:.
Kao sto ti svi govorimo Auto tune is NUMBA ONE choice !!!Cackaj dok ne postignes ono sto zelis..Citas help |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Me like it... |
evo ja sa jednim glupim pitanjem, uvek me je interesovalo. kako je uradjen vokal na "The Diva Dance"" iz filma Peti element? :grin::grin::grin:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:01 PM. |