![]() |
Re: Nesto zaista divno ...
Bice da je do konverzije
|
Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. ?ala mala, naravno - kakva priroda mo?e da postoji u 1920x1080 (progressive scan) piksela? |
Ih, ima da za 2 meseca postanemo veci strucnjaci za video od Lucasovih strucnjaka!
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Ja sam toliko uzivao u spotu, hvala hvala i hvala ko je postavio, da nisma ni za trenutak razmisljao kako je doslo do toga, bas me briga, rezultat je bitan. Bas cu da pitam sina (looney) da mi nabavi full HD verziju ako moze, posto pazarim 42 ili 46 incha LCD ili LED ako onaj odozgo dopusti...
Alal vera za post! |
Hvala,i ja sam ostao zapanjen,morao sam podeliti sa vama...na iMacu 24 inca izgleda zaista neverovatno .
|
Quote:
Kada visoku rezoluciju ushtrojis na manju losijim kodekom ili lo-pass filterom i ditheringom (ako cemo o zvuku) Sve je zivo snimljeno. CG se primeti jos lakse kada je HD |
drugari,
u medjuvremenu nadjem ovaj serial kod nas na dvd-ovima, sinhronizovan. Zove se planeta zemlja, ja sam ga nasao u mamutu, 300 dinara je jedan,a ima ih 4. Zaista must have, kadar kad velika bela ajkula hvata foku je neverovatan...jos ludji od svega ovoga iz klipa :) Pa eto, ko voli nek se proseta pa kupi sebi da vidi kako su ljudi to napravili. Zaista masterpiece. |
OVo je cisti HD snimak, malo je u postprodukciji odradjena kolor korekcija i to je to!!! nema animacija, 3d-a i drugih zezancija...!!!
niko ne pita, a mene zanima koja je stvar u pozadini?? poz najboljoj ekipi |
All times are GMT +1. The time now is 10:09 AM. |