![]() |
Re: Korg sv1
Meni je full!!!
|
Uh,neko napisa da su najbolje orgulje na v-combu....to je zabluda.Probao sam u Nemackoj hammond xk3c,xk1,imao nord stage i nord C1,vr760,vk8m...Evo moje klasifikacije od najboljeg ka najgorem:hammond xk3c,korg cx3(novi),nord C2,vr700 combo,nord c1,vk8...
Neko je napisao da Sv-1 ima najbolji grand piano,a ja mu kazem da poslusa najnoviji dvd Tina Tarner,gde je u kucistu polukoncertnog klavira yamaha cp33...tako sv-1 nikada ne moze zvucati,znam jer u kuci imam yamahu P200,legendarni model koji David Paich i dan danas svira u studiu.... da je u Sv-1 stavljen cx3,to bi bila druga prica,ovako je preskup za ono sto nudi....po meni... |
Quote:
|
Au bre brate meni se svidja,ne znam gde sta stoji i koja jamaha je u korg kucistu i dal lampa radi na 15v ili 175v ili su dirke od slonovace,ja probao u ns-u,radim kod svoje kuce i klavir mi odlicno radi,a kad mi nesto dobro radi ja ne gledam cenu.Ja sam navikao na ton klavira u prostoriji a ne iz kutije a ovaj mi tako zvuci moj stav,ovo mi je kao kad poredis mecku i bmv-a,brate oba su dobra samo ko sta voli,ja ovo volim.
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
Quote:
|
....:wink:[/quote]
|
Ma,sve vise mi se svidja sv-1,pogotovu yamahin piano u njemu!!!!!!Strings isto dobar...zao mi je sto sam se na prvu loptu prevario,priznajem :banghead:
|
strings u njemu je joj ! ne znam sta bi, stvarno toliko dobar patch, ne secam se da je i na Oasys-u bio tako faattt sound tih gudaca. ja sam otkinuo na taj strings. o Rhodesu bolje da ne pricam :) 8-)
|
Quote:
poZz |
Korg sv-1 stigao u Sky,pozivam sve raspolozene na probu....
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
All times are GMT +1. The time now is 03:15 AM. |