![]() |
Re: eric prydz istina ili laz???
|
a carl cox i jeff mills su iz karton sitija :)
|
Quote:
|
Quote:
PA ONDA CE SVAKO MOCI TO DA URADI !!! Ovako, klinci misle da im ipak treba neki hardware i pomire se sa sudbinom da im je to jos uvek nedostizno ! Mnogo ljudi kenjaju i lazu po niovinama, prze klince, unose zabunu itd.. |
ako ti znash da oni lazhu, onda dobro.
|
Quote:
mnogo je lakse dobiti loshe "farbe" na vst pluginovima nego na analognim spravama, to je tako uvijek bilo i uvjek ce biti... sobzirom da sam se sa tim chovjekom dopisivao isto me je zanimalo i dobio sam sledeci odgovor :D eric prydz a.k.a pryda a.k.a moo a.k.a cirez d na svim projektima koristi: ROLAND JUNO 60 (synth, chord..) ROLAND JUPITER (synth, chord, lead) MOOG MINIMOOG (bass lines)(stvar THE TUNNEL) OBERHEIM OBX (lead, chord) (za nove stvari MELO, REEPERBAHN) CLAVIA NORD MODULAR (lead) i josh 10ak synthova kojih i ne mogu da se sjetim :) AKAI MPC 3000 (loops, single drum) AKAI SL 2000 (breaks, loops) APPLE LOGIC 7 -8 -9 (aranziranje i sastavljanje) DIGIDESIGN PROTOOLS 7 - 8 (finalno mixanje) i jos puno puno najboljih HARDWARE kompresora, riverba, dileja i da :) fabfilter volcano za filtriranje :::: sve ostalo je ili njegava zajebancija(jer mu se moze) ili neki fake postovi.. svako ko je ushao u klub sa zvukom iz PC-a sa loop-ovima iz FL, reason, cubase a se vratio kuci vrlo vrlo nezadovoljan i zbunjen ;) ljudiii zaboravio bih najvaznije :D :D stvar PJANOO je nastala u vozu(eric se boji putovanja avionom) izmedju londona i stokholma u drustvu (sada vec najcuvenijeg beogradjanina u svijetu elektronske muzike) dirtysouth a.k.a Dragana Roganovica dakle, macbook pro, logic i pazi sad ::: ReFX Nexus piano expansion :) Dragan mu je rekao da se na srpskom jeziku Piano pise sa J i eto ga hit :) |
ne znam vise nista! ne znam ni kome da verujem a kome ne...sad bi svi rekli veruj svojim usima... i jesam ali se covek lako razuveri, u smislu softver napeduje, ljudi su madjionicari itd itd...
ne znam |
Quote:
ma da...svakako. Zar ne vidis da je naredjao sve zive sintije... Cuo je Moog je dobar za bass - on ga koristi, Oberheim dobar za tepih, koristi ga.. Cuo da se u Logicu radi dobro MIDI i komponuje - on ga ima i koristi.. Rekli mu da je PTools mega za mixanje - on ga koristi... Kako je samo porpao sve to u voz i tamo uradio stvar,,?? he he...e boze svasta!! |
@Dabear
Quote:
|
Quote:
ne znam o cemu pricate,,?? Ali cekam odgovor kako su sve one sintisajzere nagurali u kupe (valjda je prva klasa bila...?) veliki je taj Oberheim...majku mu analognu!! |
All times are GMT +1. The time now is 01:30 AM. |