![]() |
Re: Windows 7 u audio produkciji
TC rekose na sajtu da drajvera za XP 64 nece uopste biti :(:mad: a za Win7 64 je kao u razvoju... mentoli... valjda ce se predomisliti...:rolleyes:8-)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
jel probao neko iz RME tabora nešto sa win7? ja se razboleo inače sam ove nedelje planirao da dignem 7icu na RuDawu mome studijskome.
|
Quote:
|
Quote:
|
jeste, al idem u teretanu ;)
|
Dobro, al' sad ja da postavim jedno glupo pitanje, a zarad kog sam ponajpre i otvorio ovu temu:
Koje su realne prednosti Win7 (u odnosu na XP 64bit) u audio produkciji? Mislim, konzervativan sam čovek :ups: Win98 sam instalirao tek kada je iza?ao Second Edition, Millennium sam preskočio, a XP sam turio tek kada je iza?ao SP1. Vistu sam potpuno ignorisao pretpostavljajući da je očekuje ista sudbina kao Millennium. Sada se pitam - ima li razloga za ?urbu? Po?to moje dosada?nje iskustvo sa Microsoftom govori da izlazak prvog oficijelnog patcha obično koincidira sa koliko-toliko kvalitetnim i stabilnim drajverima za audio interfejse. Pozdrav, Vasa P.S. Uvek me prepadnu MS slogani poput ovog aktuelnog: Your PC, simplified. To me uvek podseti na slogan Autostoperskog vodiča kroz Galaksiju - BEZ PANIKE! :wink: |
ha, čik pogodi odakle mi nickname :da:
btw, upravo gore napisah za sada jedinu meni očiglednu prednost. Vista je bila 64bit, al je mnogo pravila sranja. Ovo ako je stabilniji i lakši sistem, a kunu se da jeste, konačno donosi prednosti veće alokacije RAM memorije, što unutar 64bitnih programa (još uvek masom nedostupnih nama) što barem olakšavanja svađe između OS- a i DAW-a |
Quote:
Quote:
Kapiram da ljudi nisu hteli da instaliraju XP64, po?to je XP kao na izdisaju, ali jo? manje kapiram za?to ?ele da po?to-poto pređu na sistem koji će verovatno tek sredinom sledećeg proleća biti koliko-toliko podr?an koliko-toliko stabilnim drajverima za koliko-toliko isplativu audio opremu... I tako dalje :) Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 08:47 AM. |