![]() |
Re: Mci jh502d+
Quote:
kreten-triper jesam.Točka. Najvi?e zato jer je cijena (i pare i ?ivci)rackiranja bila previsoka.. bar za ono ?to sam na kraju dobio. (IMHO) Da sam radio neki DIY projekt od nule, tipa Gyraf G9, GSSL, neki Neve klon, imao bi 3 puta manje problema!!! Ok, bilo pa pro?lo.. ?to se tiče inserta.. nije problem nadograditi.. kao ni dosta toga, jer je cijela sprava rađena sa svrhom naknadnih modifikacija: -pristup modulima je olak?an tako ?to samostalno vise na "L" profilima unutak racka a ne na donjoj ploči (ona se kod mene miče kao kod originalnog 1176) -prilikom rezanja kanala ostavljeno je dovoljno mesa i na pcb-u, i na njegovom panelu za dodatne điđa-bađe -PSU je u zasebnom dijelu ..i tako.. sva?ta ne?to |
Quote:
Vidio. |
Quote:
E stari moj.... kod tog mutant-primata je bilo zami?ljeno da ploče budu pričvr?ćene specijalnim talijanskim pločicama, međutim firma koja je izrađivala te pločice je u pregovorima odustala od posla jer su u to vrijeme krenuli sa prizvodnjom podno?ja za plug-in varijante preampa, pa im je ovo bio preveliki zalogaj.... i tako je na kraju odlučeno da se ploče kanala ipak pričvrste bukvinim rjetkim drvetom ( a ne parketom) ?to zbog vodopropusnosti materijala a bogami i zbog topline ukupnog sounda.... jerbo bukvino drvo ima taj vintage karakter :) ..... a za sve ostalo tu je mastercard.:beer: |
Quote:
A bukva je bukvalno parket.:rotfl: |
bukvakno tako
jerbo rack mci paket mora imat malo i drva ko sto i orginalni stol ima drvovine :D @ regi .. btw nasao sam neku shemu za vari phase.. pa sada cemo da vidimo kako to fercera :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:26 AM. |