![]() |
Re: Kurzweil pc3-korg m3
Ma samo da nisu tasteri ,sto sam imao prilike da cujem od gastrosa, valjda od nemackog tasten, nemam pojma:banghead: grozno...
|
Veliki ljudi - velike stvari .. ..
|
Ja sam probao i M3 73 nedavno i nije me odu?evio, ima masu igračkica u sebi, a tipke ili DIRKE kako hoćete :-) su premekane. Imam Kurzweila KME61 i bolje su mi na njemu. kontam da prodam KME61 i uzmem PC361 ?ta ka?ete na tu seriju?
Prvo sam se napalio na MOTIFA xs ali je kretenski skupa pa dok me prince ne zovne da sviram odustajem od njega, pa sam kontao dat ?ansu KORG-u M3 ali i on me nije odu?evio, a sad kontam mo?da ovog PC361 uzet, jer nije toliko skup, čini se dobar. A zanime za sličan tip svirke kao i kolegu, funk, rock, jazz, fusion, ali i za u studio bi ga koristio. |
Kupuj PC3,definitivno je to najbolje na ?to sam ja spustio ruke.
Juče sam ga dobio i pravo sam iznenadjen u svakom pogledu. M3 definitivno nije ta liga gledajući upotrebu za jazz-rock,blues,hard rock i sl.,a motifa nisam probao.:rotfl: |
Sa stanovista uloge snimatelja mogu da kazem da PC3 radi brutalno! Nikad lepsi klavir nisam snimio,a da ima manje od 800kg...
Poslusajte ovde, iako su ljudi trazili da bude malo uvuceniji u snimak,i dalje izlazi i ima neverovatno cist zvuk,gotovo da nisam ni pipnuo klavir u mixanju,bez ikakvih efekata,lezi u zvucnoj slici ko kuca! Solaza pogotovo...! |
Je li ovo Horowitz grand???
|
big bockie,sta je ovo,cija je obrada? Bas mi se dopada.
Zvuk klavira mi je super,mada nista spektakularno ... |
Prica o klaviru je za dugo vreme zavrsena!
Ko nije probao Roland V-piano ne moze da zna koliko DOBAR moze da bude klavir, a da nije Steinway od 100.000 evara! Dakle ko moze da proba Roland V-piano, na dobrim monitorima ili sluskama, shvatice da postoji klavir BOLJI OD KONCERTNOG STEINWAY-a a u pitanju je "virtualni" klavir, dakle bez i jednog jedinog sempla, sve je u modelingu i u real time...Kao jeftinije a takodje dobro resenje, toplo preporucujem Fantom G8, ili G7 ko ne voli drvene dirke, koje su i inace dobre samo kada se svira klavir, i nista drugo. |
Bolje od Steinway D u hardveru?
|
Fantoomi su kretenski skupi i tu je meni priča zavr?ena. Neću ić na natjecanje u klaviru, a i čisto sumnjam da je bolji od pravog steinwaya, to je nerealno.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:30 AM. |