![]() |
Re: monitori za gaibu!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a sto se adama a7 tice, ne bi ih menjao ni za sta, za te pare odlicno rade i zadovoljstvo mi je i da radim i da slusam muziku na njima. |
Jel neko probao A7 sa Sub8 wooferom?
|
@ lesha:
imam vec hifi hk 980 + akai sw-a201 @ zlobisha: ovo sto mi treba, treba mi za rad... juche sam bio u artistu i chuo krk rokit6 , behringer 2031a i adam a7... i behringer u odnosu na ova 2 mi zvuchi ko kanta... tako da cu ili da se zashtekam neko vreme pa da uzmem adam a7 ili ove bose ako uspem da izboxujem nekako poshto mi je to jeftinija varijanta mnogo... ali adam zvuchi bolje od bose-a u to sam siguran! :grin: |
Quote:
|
+1 za Adame
|
Quote:
|
Monitor ne treba da zvuci lepo, nego treba da je relativno tacan, i da ono sto se na njemu uradi bude veoma slicno frekventno na ostalim vrstama ozvucenja...
Nemoj nasedati na lepotu zvuka, ne kupujes zvucnike za uzivanje i za uz karanje, vec treba na njima da radis... A7 je monitor prvog izbora, nema greske... Berindzer je najbolji odnos cene i onoga sto se dobije! Odlican monitor...! Tacno da je vxt dobar, i mnogo bolji od rokit... .. ali jedno veliko ALI jedino rokit 8 je DOBAR monitor. Stvarno dobar i lepo radi... modeli ispod njega sluze za one koji boluju od "Berindzeropatije"... |
idemo diskusija :rotfl:
i tako ja krenuo od behringer-a... (i kao i obichno) "uzeo sam" ADAM A7 za sat vremena! *treca godina bez letovanja :rotfl: ja uvek uzmem ono sto meni "dobro" zvuchi a kad sam 3x izvrteo behringer / krk / adam adam je po mom sluhu najtachniji i najbolji! hvala svima na preporukama i pomoci... edit: behringer-a nikad nisam voleo! |
All times are GMT +1. The time now is 05:18 PM. |