![]() |
Re: Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala?
mc je skroz nekako mali .. tanak,elegantan .. i prelep
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oQbnPqimRiQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oQbnPqimRiQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Quote:
edo music? Quote:
@dabear: ma jok.. samo je sexy i to je to.. meni treba chudo da zazmurim (ugasim ekrane) i odradim posao ushima.. jedino ako bih uzeo 3 mix-a.. +ovaj jedan za transport btw, samo za mac? pfff.. :) hvala na pmoci btw? :) |
Euphonix je Mac only !
A nije ni midi standard nego ide preko LAN-a i dosta je precizniji... |
Quote:
|
na pm
|
Napomena za Euphonix, radi samo sa Cubase 5 i Nuendo 4. Osim toga kada kupis kontroler moras da ga registrujes on line preko Steinberg sajta i licnog naloga na My Steinberg, ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu ali mislim da zahteva donglu (tj. original softver) da bi radio....mislim da ovo ne vazi za Logic.
Ja resio da odresim kesu, kad je bal nek je na vodi pa cu preneti utiske :) |
Moja preporuka je da preskocis Mackie,prvo sto se ne proizvodi vise,drugo to je vec zastarela tehnologija...Radio sam na Macki-u 24 kanala ,ok je ,precizan (malo motori sklopocu),posle mesec dana crknu 2 komada iz razlicitih modua,reklamiramo i stignu posle 6 meseci!!!!Znate li kako su resili touch sensitive,ispod reglera je provucen KANAP (doduse tanak koncic) koji se zatrese kada dodirnete dugmence???Ma daj ,made in China!Imao sam prilike da pogledan Euphoca ,deluje mi robustno .sigurno, verovatno ce izbaciti podrsku za PC,ja bih to sacekao!
|
Quote:
jbt ne mogu da verujem da postoji tako mali izbor kontrolera |
Quote:
Digidesign / Pro Tools drzi jako puno market sa Toolsima i svojim kontrolerima, (command 8, C24, ProControl, Icon itd..) ima za svaciji dzep ako si na Tools-u.. Steinberg je imao neke svoije "high end" ali je sve to propalo... Mackie - vidis isto... Ima jos par ovih "decijih" tipa behringer, Alesis, MAudio i to je to... Euphonix je lepo pounio rupu... a ima i ovo ..ko voli 32" touch screen monitor / surface...mega je !! http://dawtouch.com/demos.aspx OVO IZGLEDA SUPER !!! sad sam odgledao...jednostavno a efektno.. |
hmmmm.. :) veoma zanimljivo.. cena?
|
All times are GMT +1. The time now is 02:38 AM. |