![]() |
Re: jedan cool studio...
E ovo nema nigde! Nas covek na terenu !! Izvestaj iz prve ruke....super!
Zdravo Rajko, eto ja sad povezah...API - Instalacija - Rajko ! he,he...kakva slucajnost.. Pa zna se da na slikama sve izgleda drugacije, vece, bolje, (NEKAD I GORE!).. Obisao sam skoro sve syudije u Londonu i radio u vise od pola njih, i uvek je suprotan efekat od onoga sto ocekujes sa slika...u Strongroom-u je sve sareno, ali kad si tamo ne primecujes i ne opterecuje...s Sphere studiju, na pr. sve je u nekoj zeleno-sivoj neutralnoj boji (prijatno) i onda su neke drvene elemente ofarbali u TROVACKI CRVENO da te izludi...samo u to gledas..itd... A sto se tice dizajna..i akustike..cisto sumnjam da se u Charleston-u nije obratila paznja na sve.... Ljudi ipak ozbiljno prilaze tom poslu.. pozz! |
Nisam hteo da komentarisem, ali predpostavljam da je iinvestirano najmanje 400.000 funti, prema tome mala je verovatnoca da je tu neki ozbiljan promasaj u bilo kom segmentu. Sledece, ipak je Engleska prestonica i dobrog zvuka, a bogami i dobra oprema se pravi u Engleskoj, da ne potcenjujem srpski potencijal smatram da su englezi u samom vrhu i da mi samo mozemo da ucimo od njih, prema tome studio na slici je jako lepo uradjen, mozda ima i neku manu ali je to manje bitno za celu pricu!
|
Quote:
|
Ne valja... Ono cveće u uglu pored gitare je u?as!
Mnogo bi bolje bilo da su tu stavili filadendron! :) |
... ovaj studio je toliko odličan da je moguče miksati izpod radnog stola...
Fizikalne zakone je nemoguče prevariti, nadam se da to znate?! |
Ma neeee.......Ovaj studio je toliko dobar da u njemu musterije same sebi sve mixaju bez problema a producent spava na trosedu za to vreme.Na tom mestu je apsolutna tisina,zato su tako difuzori postavljeni.A i vidi se da viri cebe iz troseda.....na brzinu ga spakovali pred slikanje
|
Quote:
Studio je u Americi...ne u Engleskoj. Pa i Rajko je u Americi..radi za API - zato se i zatekao u tom studiju...da? E sad , ko miksa a ko spava na sofi - to ne znam!! Znam samo da ce se u ovom kao i u gomili drugih studija raditi dobra muzika... |
Da Bear tebi je malo studija po Londonu pa sad moras da gledas i po drugim kontinentima. Svejedno isti stav imam i za USA kad je sound u pitanju. Ustvari pricam bezveze jer sam napaljen na taj API pa mi sve to dobro izgleda!
|
Quote:
http://mixonline.com/studios/design/...ng_charleston/ ... iako govore da je to "tako i tako" i sve štima... |
Ja?ta da je u?teda!
Kako drugačije objasniti da u onaj ugao nisu stavili filadendron, već znatno jeftiniju mu?katlu :-) |
All times are GMT +1. The time now is 03:57 PM. |