Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Aleksandra Radovic 2009 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=28303)

LACKY 09-07-2009 01:59 AM

Re: Aleksandra Radovic 2009

Jeste, a Da Bear kaze kako se cuje bubanj, bas, klavir i gitara. Kao da oni tamo na zapadu ne koriste ove instrumente.
A sta fali jednom prosecnom bubnju, basu, klaviru i gitari!
Kao da su oni krivi sto se tebi produkcija nesvidja.
Ja da sam taj bubanj, bas, klavir ili gitara, sada bih se naljutio na tebe!:da:

kVu 09-07-2009 02:47 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 250199)
Pa da, sve bi htele da zvuče "svetski, a na?e", jedino ?to je metrika slovenskih jezika potpuno suprotna od engleske metrike, a i slovenska "slova" (tj, glasovi) zvuče drugačije od engleskih :banghead::banghead::banghead: Pa onda cela ta stvar komplikuje posao aran?erima... Jbt, muzička produkcija je ?e?će komplikovan biznis :rotfl::rotfl::rotfl:

Al' nema veze, sve je to za ljude. I ?ene.

a zato znaci aleksandra kovac peva na engleskom i to je do jaja! :D

StevanKaranac 09-07-2009 04:29 AM

pa ako neko bas zeli da ga pita licno,lako cete pronaci njegove profile na facebooku i na myspace-u, mislim da nema officijalni sajt...

Braca 09-07-2009 02:17 PM

Hm lako je biti sudija, tesko je napraviti nesto a da valja, ovo je napravljeno da valja, a jos vise postujem ovaj rad jer sam cuo da sve radi ITB, ovo meni zvuci potpuno profi, i valjda niko normalan nece da popljuje ovaj rad, kad se zna kako radi covek!!!

Bo_13 16-10-2009 05:57 PM

malo kasnim, ali...koliko se ja secam, taj album su radila 3 producenta. posto je meni to na mastering slao Niksa (Bratos) prdpostavljam da je on jedan od trojice.
znam samo da je materijal bio jako komplikovan za rad i iskren da budem nisam siguran ni danas da li je ok ili ne.
eto...

OFF 16-10-2009 09:59 PM

Ako nije problem da das koji detalj, zasto komplikovan? Previse razlicite produkcije koje je trebalo smestiti na jedan album ili....?

Bo_13 17-10-2009 08:25 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 259370)
Ako nije problem da das koji detalj, zasto komplikovan? Previse razlicite produkcije koje je trebalo smestiti na jedan album ili....?

tako nesto. mixevi su bili jako razliciti i to u svakom pogledu. po koloritetu, glasnoci (od jako tihih do sasvim preglasnih) a najvise u poziciji vokala, tako da nije bilo ni malo jednostavno postaviti vokal tako da u svakoj pesmi ima istu poziciju.
citav materijal je imao karakteristiku "10 singlova" pa napraviti od toga album nije bilo jednostavno.
kao sto rekoh, jos uvek nisam siguran u rezultat :)
pozzz

All times are GMT +1. The time now is 08:43 PM.