![]() |
Re: Umro michael jackson
r.i.p
nemam reči |
Baš sam nedavno spominjao MJ-a i njegovo jubilno reizdanje OFF THE WALL albuma na kome su originalni demo-i za par pesama.Priča je ustvari bila o groove-u i kako je to najbitniji momenat u jednoj pesmi a to se baš jako dobro može čuti u ovim demo-ima.
Iako je tek kasnije Quincy Jones ispolirao sound do savršenstva,groove koji pomera guzicu je tu,odsviran bez greške i u demo snimku. Bio je veliki talenat ne samo za pesmu nego i za igru. R.I.P. |
Po dobrom ga pamtiti, gluposti zaboraviti...
I još dugo slušati... i učiti! Neka mu je laka zemlja. |
R.I.P. :( uhhhhh
|
strasno... ode legenda...
|
Ahhh.. jes da nije topic o tome.. ali stvarno.. Kad kazem slusljivih stvari to znaci da sam mogao i sam da pustim i da sam uzivao u tim stvarima koje sam pustim, za razliku od nekih koje jednostavno ne varim.. pa ih nikad ne bih pustio samoinicijativno, niti imam njihovu muziku na kompu.
Naravno, respekt za sve sto je radio, respekt i kapa dole za mnoge inovacije i poboljsanja u produkciji, arazmanima, video prezentaciji.. biranju saradnika... cenim i postujem Majkla Jeksona.. ali nikad nije bio prvi na mojoj listi izvodjaca. Izvinite, ali ... eto, meni je on bio slusljiv, kao i Cindy Loper, DuranDuran, Kajagogo.. i jos neki... kad je rec o muzici.. Eto.. |
neka počiva u miru !
|
Poslednji pozdrav za kralja popa i veliku zvezdu osamdesetih godina. Svi cemo, siguran sam, pamtiti Thriller, jedan od najpopularnijih i najprodavanijh pop albuma svih vremena. R.I.P.:(
|
iako nisam ocekivao, ovo me jako pogodilo :(
|
zaboravih da dodam :
džabe sav onaj čist kiseonik koji je udisao u specijalnoj komori... |
All times are GMT +1. The time now is 01:00 AM. |