Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27978)

Braca 18-06-2009 05:40 PM

Re: Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!

Ajd da napravimo jedan mali test, pa da Grand oglasi potrebu za producentima, snimateljima, muzicarima i kompozitorima, evo ja se kladim 1/3 foruma garant bi prihvatila!!!!

quake 19-06-2009 12:22 AM

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 248663)

Daj ti neku drugu, kvalitetniju ponudu narodu koji bi da slusa nesto drugo, pa "uteraj" grandovcima na taj nacin...

Kom narodu da da bolju ponudu???Ovo je brdoviti balkan,zemlja seljaka,ovde vecina ne prihvata nista bolje od granda,tj. grand je njihov krajnji domet.Takodje se bolje ponude ne dele po ulici na rezanim diskovima vec se treba vrteti na tv-u da bi sve to imalo efekta a ljudi koji drze monopol na tv stanicama takodje nisu zainteresovani za nesto kvalitetnije od granda,tj. takodje su obicno balkanske seljacine.Sve u svemu,jos dugo ce glavne estradne face biti seljacine i seljanke i treba na to opusteno gledati i ne nervirati se tako da se pitam.....cemu ova tema?????

lesha 19-06-2009 12:59 AM

najbolji vid "borbe" je njihovo potpuno ignorisanje i rad na svojoj muzici.

quake 19-06-2009 01:23 AM

Upravo to.

alavuk 19-06-2009 01:33 AM

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 248715)
Ajd da napravimo jedan mali test, pa da Grand oglasi potrebu za producentima, snimateljima, muzicarima i kompozitorima, evo ja se kladim 1/3 foruma garant bi prihvatila!!!!

nesto tako je bilo ovde pre par godina zahvaljujuci lakiju , i dosta nas se prijavilo pa i neke "bundzije" .

quake 19-06-2009 09:48 AM

Pa neka ste se prijavljivali.Jedno je dziberima uzimati pare posteno radeci svoj posao a drugo ostati normalan u mozgu.Jel zato sto silikon nije dobar po zdravlje ne treba da kresemo sve ove sisate ribe????:D

balthazaar 19-06-2009 10:17 AM

e da se meni dokopati granda....da komponujem i radim aranžmane..:)..Svu šalu na stranu - ne dolazi se do granda lako! Kad estetičko - kulturološka razmatranja ostavimo po strani, ipak dolazimo do rezlutata da tamo jeste jedina prava lova...svi ostali vajni autori "sa ukusom" dođu na to da pokupe mrvice što od ovih preostane ili kusur za koji Saša Popović kaže "Keep the change" :) Možemo mi da mudroserimo koliko hoćemo...sve se to svede u suštini na to kako čovjek doživljava sebe i koje su mi vrijednosti u životu...samo mi ostaju nejasni subjetki koji bi velike love od muzike, a ne idu tamo gdje je lova

Najiskrenije...ja u životu do sad nemam prejaku ambiciju za pravljenje neke velike love....jer dobro znam šta je cijena toga.....mada mislim da vrlo dobro znam šta bih i kako bih da je ta ambicija dovoljno jaka!

silicon science 19-06-2009 10:22 AM

Ma Nedjo Kostic i Tv Duga RULEZZZZZ :):) Pravi Folk underground.

"Gazdarice, gazdarice, na kafu mi svrati,
podstanaru svome, kiriju naplati" 8-)8-)8-)

silicon science 19-06-2009 10:26 AM

Quote:

Originally Posted by quake (Post 248752)
Jel zato sto silikon nije dobar po zdravlje ne treba da kresemo sve ove sisate ribe????:D

eeee, ne diraj mi u silicon 8-)8-)

kejkz 19-06-2009 10:49 AM

grandu ce doci pocetak kraja kad ostali prestanu cheshati jaja... ajd dosta ste ovde pis(h)ali, sve ulipaste.

All times are GMT +1. The time now is 06:28 PM.