![]() |
Re: Reaper 3.0
Quote:
|
Quote:
|
Danas sam se igrao sa Reaper-om (v.3.75), probao da editujem midi za ritmove u klavijaturi (aranzer Tyros 3). Ne znam da li uopste neko od forumasa to radi ali javio mi se problem sa markerima. Kada eksportujem midi fajl koji sam snimio i u njemu postavio markere za svaku varijaciju i prelaz u ritmu i kasnije taj midi uvezem u neki drugi program za obradu ritmova, taj program mi izbaci prozor u kom pise da nema postavljenih markera u midi fajlu. Da ne bude zabune, ovo sa markerima sam vec radio u Nuendu i funkcionisalo je najnormalnije ali Nuendo ne izveze promene tempa. Ima li ko iskustva sa ovim stvarima ili da i dalje :banghead:?
|
Quote:
Pku?ao sam prije nekog vremena ne?to sa njime do?ao do problema(zaboravih koji)i to jednostavnih ko pekmez a ono koma ni naprijed ni nazad..i ja lijepo njega izbriso i bok.! Dakle MOJE je iskustvo negativno...a radim na Cubu...radio sam na Cakewalk, Logic, Nuendo..itd svi su razlićiti ALI relativno brzo pronađe? neke jednostavne opcije bez dugovremenog proućavanja.:shock: NAPOMINJEM..to su MOJA iskustva.:da: |
All times are GMT +1. The time now is 03:04 AM. |