![]() |
Re: GRAND vs Everybody !!!!
Dushane pa sve to ima svoje... kada bi se stvari i preokrenule opet bi bilo potrebno barem 10 godina da se forimira nesto sto valja tj. da ljudi koji znaju posao predju tamo gdje ima vise para... :wink:
da grand mlati pare - mlati, da su tekstovi shit - shit ali da pare zivot znace -znace i konacno pitanje je da li se moraju raditi narodnjaci da bi se prezivjelo? NE MORAJU :grin: |
ono sto meni prilicno smeta je sto je nemanja postalo sabansko ime
|
Ja gotivim Saleta Popovica. Velik je to lik. Mislim da mu i Brena treba podici spomenik. Lako je uspeti kad imas takvu mashinu u bendu. Taj nije sedeo po kaficima, duvao travu i palamudio. Taj je razmisljao i dok spava, kako, ge i sta....:wink:
|
Niko nikome nista ne natura.
Drugar drzi sajt sa vestima, na sajtu postoje sve vesti, a najvise se citaju tabloidne vesti. Dakle, kome je ispala sisa, guzica, ko je prnuo, gde je povratio, kad se upis'o itd ... Niko ljude na to ne tera, oni sami odu i najvise citaju ono sto ih najvise interesuje. Naravno, posto to znaju i oni koji zele to da znaju, onda je jasno odakle toliko tabloida i supljih prica. Ono sto zelim da kazem je da je neko samo ustanovio kakvo je stanje i krenuo da ga eksploatise, niko nikome nije isprao mozak da bi bilo ovako kako jeste, kao sto su pojedini istaknuti filozofi ovog foruma vec i utvrdili :p |
Quote:
neznanje... kada dignes stanje svesti kod ljudi, dignes i umetnicke apetite kod slusalaca mozda nekome odgovara da je u srbiji toliko ljudi nepismeno i polupismeno... lako se drze ovce na broju... jer kad dignes kulturu na sledeci nivo moras da dizes i standard... a mozda su i u sumi :D kad muzika prestane biti u glavama izvodjaca biznis (lova, ribe, moc) mozda se nesto i promeni... ja bas nesto i ne mogu da verujem da od 5 miliona ljudi niko nije u stanju da osmisli nesto umetnicki genijalno... samo su vaspitani tako da su prioriteti pogubni za umetnost... a oni koji zaista vole muziku uglavnom su inertni i s*ebani sto misle da i ne vredi da bilo sta pokusaju kad ce ih progutati go*na sa parama koji nemaju veze s' mozgom :) |
Quote:
Znam ljude koji zaradjuju (da ne imenujem sad i to ponekad mnogo), ali da neko bas zivi od hiphop-a...nono I isto tako puno folk pesama cujem i ono, sramota me je sto samo cujem takav tekst, bas mislim na te najpopularnije pesme, a da ne pricam o ovim treca liga folk pevacima (da ne dajem sad primere, ali sam ih vidjao dosta, i ne mislim bas na ovaj mainstream folk) koji su poceli sami da sastavljaju pesme i da ih snimaju i produciraju i imaju neke bendove gde imaju u toku samih "studijskih pesama" ispadanja iz takta ono konstantno...Ja kao neko ko se ne izdaje za muzicara, a bavi se muzikom, mislim da bih ja bolje odsvirao no to sto sam cuo u par navrata... A za Grand nemam komentara, ljudi rade biznis i to jako dobro, ali ima bljuvotina ono, mislim tekstualno, prosto me sramota kad cujem ponekad |
Quote:
"....sto si sinoc njemu dala ono sto sam ja cekao.....:)" |
All times are GMT +1. The time now is 09:13 PM. |