Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Snimanje koncerta uzivo (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27455)

ELEKTROIVO 04-05-2009 06:33 PM

Re: Snimanje koncerta uzivo

Quote:

Originally Posted by dvuckovic (Post 244759)
predji na lead-free :)

pa to ti ej kao da jede? čevape bez luka :-)

Reinhardt 04-05-2009 09:03 PM

lead free?

hebat cu kevu onomu ko izmisli to govno!!

toliko nedostataka, a ne vidim ni jednu prednost (osim dobar razlog ovima iz EU da nas jos vise prcaju)

ELEKTROIVO 04-05-2009 09:12 PM

Quote:

Originally Posted by Reinhardt (Post 244850)
lead free?

hebat cu kevu onomu ko izmisli to govno!!

toliko nedostataka, a ne vidim ni jednu prednost (osim dobar razlog ovima iz EU da nas jos vise prcaju)

pa jesam ljepo rekao..... ko čevapi bez luka :-)

magnum 17-05-2009 01:24 AM

Quote:

Originally Posted by akordeonista (Post 244658)
Kako (vi koji ste imali prilike) snimate koncerte uzivo? Nedavno sam snimao jedan manji koncert gde je bilo 8 kanala koji su isli u miksetu Dynacord PM1600-2. Iz Insert-a na svakom kanalu smo isli u karticu Edirol FA-101 ali cim smo ukljucili kabal u insert taj kanal je prestao da radi, tj. da salje zvuk na kutije. Zato smo vratili signal iz Out-a na kartici na drugih 8 kanala na mikseti i onda na tim kanalima stimali zvuk.
E sad, interesuje me da li postoji nacin da se neobradjen (bez EQ, efekata...) signal iz miksete posalje na karticu sa svakog kanala posebno a da se ne prekida zvuk tog kanala? Da li je u pitanju mikseta i sta bi trebalo da poseduje mikser da bi mogao ovo da radi bez prekida signala?

Moras do pola i malo vise da ubacis "bananu" u insert, radice sve normalno ,1000 puta sam tako snimao preko inserta na powermate

Bockie 18-05-2009 03:55 PM

Radio bi spliter...
Radio bi brutalno...
...a toliko i kosta... :shock:
16 kanala spliter moze kostati vise hiljada evra...

Allen&Heath mix wiz16 je odlican izbor,za tu lovu odlicni preampi i eq, bolji od mackie-a (onyx 1640 - kojeg ja koristim)... U kombinaciji sa dobrim interfejsima i tonmajstorom moze biti veoma mocan...

Miha Blaze 23-05-2009 01:50 PM

+1 glas za Allan&Heath Mix Wiz 3... radio na njemu 100 puta... ljudi kazu da je plastikaner... ja sam postizao znatnu masnocu sa njim... cak smo stavljali kante ispod PA zvucnika kako se mast ne bi cedila na pod :D... u svakom slucaju dosta mogucnosti a koliko vidim tebi bi bio savrsen, sem mozda cene?
pozdrav! :)

Boki_R 08-07-2009 10:18 AM

Quote:

Originally Posted by ELEKTROIVO (Post 244853)
pa jesam ljepo rekao..... ko čevapi bez luka :-)

mislis bez piva?

ELEKTROIVO 12-07-2009 08:02 AM

Quote:

Originally Posted by Boki_R (Post 250168)
mislis bez piva?

pa pivo je uz čevape standardna oprema :-)

All times are GMT +1. The time now is 10:45 AM.