![]() |
Re: Kako utječe mikseta u mix sobi
Quote:
Taj fenomen sam od skora poceo da primecujem... i nama (meni i mojim saradnicima) to objasnjava neke druge pojave... Na forumu je napomenuto da je pogresno uciti sviranje bubnjeva sa denfovanim dobosom... jer onda covek nikad ne nauci kako da STVARNO udari dobos... ne znam nista prakticno o tome, samo citam sta drugi pisu... Slicna prica je i ovde... naslucujem. pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
Hladno je za noge,... Definitivno parket, hrastov se dobro ponasa... pozdrav bogi |
Stavio bih vec parket do sada ali imam podno grejanje pa nisam siguran....vec stoje plocice i nisu hladne:)....kontam da su refleksije slicne kao kod kamena.Cucu kada sve zavrsim pa napisati utiske,nadam se da ce biti o.k.
|
Ja mislio da se zezas za plocice:confused:
|
1 Attachment(s)
Nije bila sala,stavljaju to ljudi.:wink:....sigurno je lepsa refleksija od laminata i sl. proizvoda.
|
Quote:
Svejedno... kapiram da neces da rizikujes sa parketom na toploj podlozi, tako da uradi kako si krenuo, i javi utiske. pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
Mislim da su keramicke plocice koriscene u "reverb sobama" u studijima... nekada. pozdrav bogi |
http://www.gearslutz.com/board/photo...ll-studio.html zaboravih da stavim link za ovaj super thread.Boggy,za pod sam razmisljao ovako:rostilj koji stoji na armaflexu i punjen je kamenom vunom,pa osb dva puta,pa gips ,pa parket iz dugackih komada,izgleda kao brodski pod ili jos bolje kako kazes bas brodski pod ali......sve se nadam da mi to nece trebati.Inace ce u reziji biti dosta apsorbera a ja nisam bas za "mrtav" zvuk pa se tu i nadam da ce plocice biti korisne.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:19 PM. |