![]() |
Re: bass trap
... a ?to če? dostiči sa tako tankim slojevima azme?
|
azma i airgapovi su super kombinacija iako je tanka
a azma preko vune je da ne izlaze cestice od vune vani.....i plus malo pojacava masu absorbcionog materjala pozz |
dobro za prekrivanje vune razumijem i prije si to napisao ali ne znam koliko efikasna sta dva slojeva azme i što uopšte radiš?
Ubijaš prostoriju za snimanje, obrađuješ kontrolnu sobu,...? |
ma nije to bitno to je neko cesto primenljivo i jeftino resenje....vecina sa foruma ga ima
ali ovde se drzimo bas trapa btw ja i ne znam za neko drugo resenje tretiranja ostalih zidova osim tako sa dva sloja azme izmedju vazduh, pa preko toga jos kojekakvi absorberi koji se kace na zid i difuzeri :confused: to resenje ima recimo Ivan Studioton u sobi za snimanje Dr .Ru - u reziji i jos mnogi drugi |
aha, da znam... pa umjesto azme može da se upotrijebi i debela kamena (pa i staklena).
Dobro okej kako želiš. |
Quote:
Sto se tice ostalih "varijacija na temu", nemaju preterano puno smisla, i nisu preterano prakticni... znam da nisam nista specijalno rekao, ali ni nemam sta da kazem, jer je ono sa pocetka ok. Ostalo je suvisno (azmafon se lako cepa, i kada se budes naslonio... nece vise biti razapet... znaci .. azmafon se NE RAZAPINJE!) Lako je nacrtati, tesko napraviti da potraje. pozdrav bogi p.s. korenjak, ako nista ne pisem na neku temu, onda nisam pri racunaru ili nemam sta da kazem... ako sam nesto propustio, polako citam ono sto sam propustio, i odgovaram retroaktivno koliko mogu da stignem, i koliko imam snage i vremena... tako da nema potrebe da mi saljes pm i podsecas me da na nesto nisam odgovorio. |
ok
|
Quote:
Da sto se mene tice je bolje staviti debeli sloj u ovom slucaju na zadnji zid 60 cm vune. nego tanke tretmane po prostoriji. ali nesmi naravno kolodirati sa drugim tretmanima. Pozz Denis |
Okacicu sliku za koji dan mog superchunka..... Radio sam 100x60 do plafona, sa medjuprostorom od 10tak cm na duzoj strani... zanimljivo je resenje letvi koje drze vunu i za koje ce biti prikovano platno
|
di je ta slika?
:) |
All times are GMT +1. The time now is 03:27 AM. |