![]() |
Re: Mentalna Dijareja - Vrabac
Quote:
|
Hahahahahahaha,fenomenalno!:D:D:D
|
Frank Gambale sreo Michael Jacksona i odoshe na punjenu leskovacku i rakiju, kad ono rostilj majstor Zappa na radiju pusta orthodox celtse.
Hehe, svidja mi se ovo :) Samo napred. Mada, po meni, opet, mogu da se vokalni partovi malo dorade, imam utisak da je mnooogo vise vremena provedeno sklapajuci Return to Forever linije, nego za vokalne partove. Thumbs up :) Neki kazu 'cemu ovo' ali ako nesto moze da te nasmeje, then why not - to do it? :) pozz :) |
Meni je ovo odlično... Svaka čast.
Pored očiglednog uticaja Zappe, očigledniji je uticaj Mr. Bungle i Patonove idiotarije. :) Jedino ?to ljudi to ba? i ne vole i ne kapiraju mnogo. ;) Jo? jednom, svaka čast! :) |
Svaka cast,kako si skontao za mr.bungle!nisam to hteo da napisem,jer niko i ne zna za njih!ali,da,istina je da su oni mozda i vise uticali!pozdrav!
|
Quote:
Inače asocijacija je bila na egg, čim je počela pesma, čak i ars moriendi. Daleko od toga da ka?em da je klon, nije. Vrabac je čak, moj novi ringtone... ;) Pozdrav! |
HAHAHAHAHAHA!hvala!!!interesantno,posle onakvih prvih komentara,dokle smo stigli ,hahahahahaha:D:D
|
meni malo trip vuce na CAROUSEL vise...otkud znam...nisam nista krao...mada ritam vuce na Zappa - You Is What You Are
|
:bend::scared::thumbsup:Alal vera
|
hvala hvala!
|
All times are GMT +1. The time now is 04:41 PM. |