![]() |
Re: Koliko lazete zene/devojke kad kupujete opremu?
Ne pricam nista, kupujem sta mi treba, jer svi zivimo od tih sprava i posla kojim se bavim. Naravno, ne treba zaboraviti da svako ima svoje pasije i ljubavi koje uzajamno treba postovati.
|
Quote:
ne kvari ovako prljav i zao post ovako finim komentarima :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
upravo tako ...
uvek kazem "dao drug da probam" pa kad prodje neko vreme provali se da sam kupio ali uopste nema pobune ... |
Quote:
|
hehehe...dobra tema! :)
Ja kupujem srazmerno zaradi koju napravim na opremi... Da mi ovaj posao nije i izvor zarade verovatno nikad ne bih toliko para ulagao... poceo sam sa jednim sinthom, Sony sluskama, Behringer mixeticom, ocajnom gitarom i PC-jem. Kako se zaradjivalo, tako se kupovalo...tako da nema potrebe da zenu/devojku lazem o cenama.... i njene cizmice su zaradjene na toj opremi! :D Naravno, trudim se da racionalno kupujem, koliko je to moguce :wink: |
svi mi u pocetku kao ti kupujemo racionalno i onda od te prve kupovine sve vise i vise postaje fetish :D
|
Quote:
hahaha...pa dobro, nekad se coveku omakne :D |
Quote:
|
Hm..... mogao bi da se napravi dobar posao...... napraviti sajt sa katalogom i cenama opreme - za zene:D...
|
Quote:
...i naplacivati clanarinu muskima ... da bi mogli da udju i kazu EVO VIDIS DA NAJNOVIJI 394219323129301290319 KANALNI MIX KOSTA SAMO 100 EURA ! ! ! |
All times are GMT +1. The time now is 04:34 PM. |