![]() |
Re: Novi Lexicon audio interfejs
Quote:
Saffire ima standalone mod i konverziju u oba smera, ima preamp passthrough,... Sta mislis na ovu spravicu za samo par stotkica vise? http://www.dolphinmusic.co.uk/produc...interface.html http://www.focusrite.com/products/sa...id_saffire_56/ 8-)8-)8-)8-)8-)8-) Da nemam TC konnekt 48 sad bih porucio... |
Quote:
@Arhtur - onaj profire ipak podrzava PT, ako si na to mislio.... |
ima smux, al samo pola jednog adata, a maudio ima 2 x adat, što ti omogućava smux na svih 8 AD kanala. Ne znam šta ti je konverzija u oba smera?? A passthrough, misliš na izlaz da njegove preampe teraš na drugi AD? Zanimljivo, mada meni nepotrebno.
@off ma znam da podržava, to je jedan od razloga zašto ga kupujem ;) |
Quote:
|
Quote:
posebno zbog 2 liquid preampa.... znam da je nova sprava,ali mo?da je netko s foruma imao priliku da ju koristi !? |
Quote:
oba smera, mislio sam da u standalone modu radi i a/d i d/a istovremeno + sto radi kao mikser u standalone modu, mada mislim da to ima i m-audio... ovo cudo od TC-ja ima isto 4 adat porta, ali nema 16ch i/o na adatu, samo 8 na 48khz i 8 na s/mux:banghead::banghead: Kakvi seljaci!!!! A sve to da te nateraju da dokupis bar jos jednu spravu od njih da bi imao svih 16 kanala na adatu:mad: |
Quote:
Liquid channel pre sam probao letos u Atini, meni je to cudo IZUVALO kako dobro radi, al skupo brate... |
Quote:
|
Daj sto pre taj info o kvalitetu zvuka, konvertora i najbitnije, mozda, po kojoj ceni si ovo "cudo" nabavio i gde ?
|
Quote:
Kvalitet izrade (iznad svakog ocekivanja), zvuk, ja sam iznenadjen. Pozitivno! Ali vise o tome dok se malo slegnu utisci (za ove pare, nemogu da verujem), da nebih preterao. |
All times are GMT +1. The time now is 03:54 PM. |