![]() |
Re: dali moze???
Quote:
samo se ne slazem za pc i cubase, ali to je vec stvar ukusa :wink: |
To je sad pomalo i pitanje ideologije, ipak smo mi svi podlozni pripadanju ovome, ili onome, ali u globalu sve je to vrlo slicno, pa kome se sta svidja, na kraju se svede na to znas li Marinko kosit' livadu, il' ne znas... :wink:
Malo mi je dosta nekih baljezgarija koje se redovno izgovaraju, ali dobro, sto ljudi-sto budala, sto zena-dvesta sisa... 8-) Radite ljudi na cemi god hocete, platformu mozete da menjate, ali glavu tesko, zato uzalud vam glupava prica, sad kad bi mi dali SSL i jos stosta sve bi to opet bio ja, a ne neko drugi, sto je u neku ruku dobro, a opet u drugu ruku i lose... :D |
Quote:
Znaci ko sastavi dobru PC DAW masinu , preporuka je Cubase ili cak i Studio varijanta koja u verziji 5 manjka za svega par plugova. To super shljaka uz jedan UAD2 i narodne Sonnox,SSL,API...:D Nego vidim i da se MBox2 i Mini mogu naci povoljno a sa njima ide PT LE8 . Jel vrede ove sprave necemu? |
Sad ako nazem "naravno da vrede" bice opet hvalim svoga konja... :wink:
Ono sto Mbox 2 cini odlicnom kupovinom je izbor izmedju nekoliko kartica sa razlicitim brojem ulaza i izlaza, imenom koje nesto znaci u ovom poslu i mogucnoscu izbora da radis na bilo kom drugom softveru pored PT koji dolazi po default-u sa njom. Tu mogucnost daje samo jos M-Audio, ali naravno razlika u kvalitetu je ocigledna i osetna... Mbox family |
Quote:
Pozz |
Sve se da resiti... :wink:
|
Koliko je MBox 2 Mini sa PT8 Le?
|
Nesto oko 250 eura... Nemas MIDI na njemu, imas dva preampa sa dva nebalansirana ulaza, dva nebalansirana izlaza i izlaz za slusalice, ide na USB...
|
Pa to nije skupo kada pogledas da ide legalan sekvencer uz njega. Mora da ima neke krs konvertore :D
|
Konverteri su isti, samo je broj ulaza i izlaza manji, nemas XLR balansirane ulaze, nemas MIDI, imas samo jedan izlaz za slusalice, sve to u Mbox 2 kosta nesto oko 330 eura...
|
All times are GMT +1. The time now is 04:40 AM. |