![]() |
Re: Beovision 2009
...ali Eurosong/eurovision i jeste zamisljeno kao takmicenje sra*** grupa. I svaki put kada uleti neka normalna grupa, koju mogu da cujem i van takmicenja, meni to bude veeeliko iznenadjenje i znak pitanja. Poslednji bend koji je pobedio, a kome bi ja dao glas, bila je ABBA krajem '60.
|
Aleksandar Fon Ler je bio humaniji prema Beogradu i Srbiji po pitanju bombardovanja od mnogih koji se bave muzikom, ili petljaju nešto oko muzike, u ovoj zemlji...
|
preslusao.....uufffff!!!:ups::ups::cry::cry::(:ups ::confused::confused::ups:
|
Odvojio sam dragocenih desetak minuta svog zivota da preslusam ove ''kompozicije''. :banghead:
Ne znam zasto, imam utisak da se ovi takozvani kompozitori i aranzeri TRUDE da naprave sto gluplju pesmu, nadajuci se da ce BAS TO proci. (O sirotim tesktopiscima ne bih ni trosio reci) Moram priznati, ima nesto u toj logici... :grin: U stvari, imalo bi smisla tako razmisljati da se vec ne zna ko je pobednik. ;) |
Kakve su tek pesme koje nisu prosle selekciju? :banghead::ups::shock::confused:
Quote:
|
Quote:
|
Pa ne znam, ali ko treba da zna - zna.:wink:
|
[quote=mildan;237477]Ljudi, Sevdah je inace car! :grin:quote]
+1...mnogo su mi bolji njegovi prethodni radovi od ovog beovizijskog.... |
Quote:
pesme ne zelim ni da cujem..:banghead: |
Ovo je definitivno moj favorit za evroviziju. :D
http://www.youtube.com/watch?v=yvZg9gUVzmk 'Komični idiot', Devojke koje lepo pevaju i biv?i Superstar na području biv?eg SSSR-a. Samo mi nije jasno gde je ovde Đorđe Marjanović u celoj priči ?!? Neko iznenađenje ?!? Bridge(prelaz, most) zvuči ruski, mo?da se Đorđe tu krije. :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 09:09 PM. |