![]() |
Re: Gde nabaviti?
A sunceva svetlost?Dzabe mi je savrsena akustika ako se dok radim ne osecam dobro.Kompromisi...kompromisi....kompromisi....poe nta je u nesavrsenstvu.
|
3 Attachment(s)
Evo par slika... sema studija i 2 faze u konstrukciji vocal booth-a
|
Sta ce na ovoj shemi studija da bude control room?Ne vidim nigde simetriju:confused:
|
Quote:
|
Ahaa...e onda puno srece na poslu,da brzo napredujete pa da nam javis rezultate.I mene zanima kako ce da se ponasa ova soba u sobi.Pozdrav
|
4 Attachment(s)
Vrata za gluvu sobu u fazi izrade:
Attachment 5077 Gluva soba sa vratima, dok jo? nije bila gotova... sad jeste (grubi radovi), ali nisam slikao: Attachment 5078 Pravljenje polovine glavnog studija (ide po polovinama da bismo mogli da ih mrdamo kad napravimo leđa, pa ćemo posle da ih spojimo u jednu sobu): Attachment 5079 Attachment 5080 |
lejpo bome
samo tako dalje ovo ce mislim biti dobro. pozz Denis |
Malo gledam: vrata ne trabaju da budu napunjena vunom, nego bi bilo bolje da bi bila puna iz čistog drveta... znači: kad ?eli? blokirati zvuk onda treba? masu, masu i opet masu!
|
Prete?ka bi bila, a drvo dobro provodi zvuk... kompromisi, kompromisi... takođe, za?to bi vrata bila bolja od zida, koji je takođe napravljen od iste debljine vune između dve mase...
|
da, to su vrata za tu gluvu sobu koja ima jednaku konstrukcijo onda nema smisla, pardon.
Ako bi bila vrata za ulazak u studijo i morala bi blokirati jo? vi?e onda bih predlagao barem puna (a "prava studijska" su limena pa iznutra popunjena sa ponekad sipkom masom...). |
All times are GMT +1. The time now is 07:41 AM. |