![]() |
Re: LADY GAGA album -
Quote:
|
Quote:
za razliku od Dare Bubamare i Pussycat Dolls - ona radi / pise pesme (i to ne samo za sebe) sto ove druge nema sanse da urade. Od Pussycats, samo ona glavna zna da peva - ostale se chepe! A dara nezna ni jedno ni drugo!! A sad pasi ovo...zadnja nedelja 2008 u Americi: Just Dance" by Lady GaGa featuring Colby O'Donis sold 419,000 downloads in the last week of 2008. Only one other song has ever sold that many downloads in a one-week period. "Low" by Flo Rida featuring T-Pain sold 467,000 copies one year ago this week. "Just Dance" has sold 1,743,000 downloads to date. The song is featured on Lady GaGa's album Fame, which has sold 150,000 copies to date. "Just Dance" jumps to #1 in its 26th week on Hot Digital Songs. Da bi 10-godisnja devojcica kupila download - mora da ima credit card! A deci jos uvek ne daju credit cards...znaci ovih 1,7m ljudi koji su platili download su stariji od 10 godina...(minimum 17-18 da bi imali creditnu kartu) a gde je prodaja CD-a? Da je ruzna - jeste! Al' koga to briga?? Napravili su novi fazon / stil i to je super...sto se zakacio Grammy, i to je ok... Nije velika k'o Bijonsa (i u pravom smislu reci, Bijonsa je ko bik!) ali ovo joj je prvi album.. ajde ti bolje, pa neka je i za malo starije decake i devojcice...:mad: |
mislio sam da je debeli crnja umesao prste a nije dr .dre
|
Na planeti postoji vise prostih i plitkih ljudi nego obrazovanih, i ljudi koji umeju da cene prave vrednosti, nista novo. Naravno da su ovi prvi i deca (koja samo jedu sto im se stavi u tanjir) vecina. Ta statistika prodatih miliona ne pokazuje da je Lady Gaga svetski umetnik, vec pokazuje koliko je svet postao prost i retardiran.:cry:
A imaju i tate i mame kreditne kartice,prodaju se i barbike i plisani mecici na kreditne kartice, sto ne znaci da ih uglavnom odrasli konzumiraju. Uostalom, mnogi ljudi vole i da budu u toku sa 'onim sto vole mladi',pa kupuju svasta, eto kao ti npr. A zapravo si i sam svestan koliki je to HOT MESS od muzike i da ga ni ne bi preslusao do kraja od muke da se nije prodao, al kazes sebi i drugima 'da ne moze svako da proda toliko i toliko' i tako velicas te gluposti i trazis im ''x-factor''. A Beyonce...Beyonce Knowles samo izgleda kao ZENA - zategnuta, misicava,i rasna! Ne moraju svi biti anoreksicni da bi bili privlacni! Gladne ribe koje se raspadaju su ionako bile OUT jos od pojave J.Lo ! This is bootylicious women era! A ne znam ni jednog muskarca koji B ne bi menjao za suprugu :rotfl: Ako 'uraditi bolje' znaci ''prodati vise'', naravno da ne mogu 'bolje' ! Da li to znaci da manje vredim muzicki? Vise ljudi poseti Cecin koncert nego Alicie Keys kod nas npr. Zamisli sad, da je samo Srbija svet, znaci Ceca bi u njemu bila veca od Alicie? Ma daj. Nista ne zavisi od muzike i njenog zvuka! Samo od kolicine prostog sveta! Jedino sto se promenilo je sto je bacanje bisera pred svinje u dekreshendu, zbog ljudi koji razmisljaju kao ti , i vise posvecuju vremena tudjim prodatim milionima, nego svojoj muzici! :cry::cry::cry: Quote:
|
vrach, da se govno proda u milionskom tirazu, ti bi rekao: MEGA !!! :D
|
Quote:
|
oooo konacno je lesha rekao neku ruznu rec ! molicu da uramite njegov post !
elem vise me zabole za cecu alicia-u (violinski) kljucevi retardirane dragane tj gage i ostale ... sve je to jedno te isto samo zavisi za koje trziste se nameni . vise me ne tangiraju razni radovi vec se koncetrisem na svoj radsto je preporuka i ostalima . |
Quote:
|
@Eeva_r&b
ne znam zasto si tako stroga, devojka izgleda malo retardirano, ali ima FENOMENALAN glas koji bih emotivno ladno mogao da uporedim sa Shirley Bassey najozbiljnije evo ti proveri, pa ako imas sta da zameris... http://www.youtube.com/watch?v=nwdXnlvUe3I |
nisam rekla nista za njen glas vec njenu muziku i tekstove ...just dance turururu i forgot my phone turururu i mean please. shirley bassey? :-/ no comment!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 06:20 PM. |