![]() |
Re: Hum, buzz, hiss?
Quote:
agrh,ispričavam se,ma jo? razmi?ljam kako nesmije sa alu jer bi ga ubilo i nipi?em sa alu folijom..:grin: isprike |
ja koristim obične kese, one , ce-market. I radi.
|
Ja pojma nemam o struji....niti o uzemljenjima i sl....dakle, je li sigurno ovako zamotat kabel od pc napajanja na ovaj nacin s celofanom? Hoce se to zapalit? :D
Netko je vec rekao da ti sumovi dolaze od graficke, tako da sam ja instalirao (za test) neku igricu i cim sam je upalio sum se pojacao za 20 do 30%....pokusati cu je maknuti sto dalje od zvucne.... Ali meni i dalje nije jasno zasto cujem sum (noise, ne hum) od misa kad scrollam....i od hd-a....kako se toga rjesit....Hoce ovo zamotavanje s celofanom pomoci (ako je to sigurno, da mi ne bi kuca izgorila lol)? :D |
neće biti ništa opremi, uzemljenje je izmišljeno za ljudsku bezbednost. Ja sam ceo studio otkačio sa uzemljenja, i ništa ne fali opremi, samo meni kad se uhvatim za par metalnih stvari istovremeno.. al nije strašno, više je zabavno
|
Quote:
To je zato sto imas MASU. |
imam imam!
|
Pomaknuo sam zvucnu za slot nize ali i dalje cujem iste pizdarije....onda nije graficka, vec hd-ovi? Jedino ova opcija sa celofanom ostaje.... :/
|
Quote:
|
... on a daily basis...
|
All times are GMT +1. The time now is 04:52 PM. |