Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Grammy 2009 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26224)

balthazaar 04-03-2009 10:02 AM

Re: Grammy 2009

Roginatore - zamjenio si linkove Italijana i Rumuna...ovi talijani zapjevaše na tečnom rumunskom ;)

uzgred...pjesma je skroz simpaticna...refren joj je stvarno "hook"....sejcam se da se toga ljeta mogla cuti stalno, stalno, stalno :)

idekius 04-03-2009 03:37 PM

Pesma definitivno nije kompozitorsko-aranžerski domet kosmosa :) , kombinacija znanja, umetnosti i virtuoznosti, ali... definitivno je simpatična pesmica, NABIJENA POZITIVNOM ENERGIJOM!

Kada me smore sve naše morbidarije po pesmama, likovi koji izgaraju od tuge i kukaju za svojim lanetom, oni čija devojka nikada neće biti ono što je njihova keva bila njegovom ćaletu i slične depresivne kukumavke, vedra i pozitivna "Numa Numa" mi dodje skroz O.K. :grin:

Ne znam u čemu je fora pa mi toliko volimo pesme u kojima neko plače, seče vene, daje oči slepom ranjeniku bez duše i slične (najčešće molske) destruktivne i auto destruktivne dosetkice... hmmm... a pri izvodjenju takvih pesmica se najčešće smeška i veseli i izvodjač i publika... hmmm.. raspoloženje prisutnih baš ne ide uz temu pesme i meni to deluje malčice uvrnuto :rolleyes:
Ko se to veseli, jede, pije, smeje... dok neko daje svoje oči slepom ranjeniku, a da je zdrav u glavi? :confused:

Jim Morrison i Sid Baret bi dupe pojeli kada bi znali da su Srbi bez puno napora znatno psihodeličniji od njih :D

Kad me sa TV-a izbombarduju našim "sadržajnim patnjama", stvarno super dodje pesmica kao što je "Numa Numa" kao suprotnost. I otrov pod odredjenim okolnostima ume da bude protiv otrov... ako je suprotan drugom otrovu :)

awacs 04-03-2009 03:56 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 237144)
Kad me sa TV-a izbombarduju našim "sadržajnim patnjama", stvarno super dodje pesmica kao što je "Numa Numa" kao suprotnost. I otrov pod odredjenim okolnostima ume da bude protiv otrov... ako je suprotan drugom otrovu :)

E, ja se te 2004 (tada je to bio hit) zatekao u Linzu u Osterreichu. Bio neki festival elektronske umetnosti (Ars Electonica). Ono - face koje kapiraju sve, pa oće svima da objasne šta su sve skapirali, pa ku.čenja na sve strane, filozofske rasprave (bilo i pametnih, doduše)... IQ vrca na sve strane, a o frazama da ne pričamo.

U kafiću u centralnom izložbenom prostoru gde mahom umetnici sede i razmenjuju pametne misli danima je svirao neki lokalni radio koji pušta sve i svašta. I kada na playlisti (bar 5 puta na dan) naiđe NumaNumaE odjednom svi ti pametni Finci, Ameri, Kanađani, Briti, Japanci, Francuzi, Germani (i moja balkanska malenkost) počnu da se smeškaju i da naručuju ture jedni drugima... Ima li nečeg lepšeg na svetu?

Rista 04-03-2009 05:45 PM

Eto umesto Numa Numa poslusaje pesmu Te Dikalo-Richard Bona.Mozda je bolje za sex zbog sinkopa....:wink:

roginator 04-03-2009 09:56 PM

sorry nakon par piva dobro da sam toliko samo fulao :D

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 237100)
Roginatore - zamjenio si linkove Italijana i Rumuna...ovi talijani zapjeva?e na tečnom rumunskom ;)

uzgred...pjesma je skroz simpaticna...refren joj je stvarno "hook"....sejcam se da se toga ljeta mogla cuti stalno, stalno, stalno :)

All times are GMT +1. The time now is 10:52 PM.