![]() |
Re: Vas setup gitare u studiju?
e kakav ti je ovaj diy reamp, jel radi poso???To mi treba
|
Quote:
|
Quote:
|
gainiac kazes?
sprava je ubica.. platio sam ga 70? polovnog prije oho-ho i namam ga namjeru prodavati:) uparen sa marshom 20/20 (rack) i celestion G12T-75 zvuci vrhunski! (naravno ne za sve i svugdje) prava low-end sprava, za koju ako znas kako i zasto i gdje.. jos jedna primjena.. pored ua solo610, avalon 737, adl600, koristim ga i kao DI za bas gitaru (na clean kanalu, obje kontrole do max) pa iz gainiaca line level u 737 za malo dinamicke kontrole super sound za 5-?ičane baseve sa extra low endom (ala Limp Bizkit, Korn..) |
Quote:
jensen je vrhunska firma za to..malo je skupa, ali definitivno naj.. pogledaj na GS, prodigy-pro..i slicnim diy sitevima shema je jednostavana, pogledaj na stranicama jensena |
Quote:
Jedino pozitivno je bilo sto si imao dojam da nekako lakse i brze sviras, dok ne shvatis da ustvari proizvodis samo zujavinu i nikakav sound. Skoro godinu dana sam ga svirao i onda se vratio na drive kanal od Engla i eto opet sounda. Pozdrav |
Eh da,
ovim putem se oglasavam da otkupljujem povoljno gitarsku aparaturu koju odbacuje mainstream!!! :da: |
Quote:
:rotfl: |
U studiu na raspolaganju imam:
Engl Thunder 50 Reverb (tube combo/ w Celestion vintage 30) Fender Bassman 135 (vintage tube head) Celestion 2X12" Classic lead 80 (diy box) SansAmp PSA-1 rack (programabilni preamp) Dunlop wah Cry baby 535 Q TC G-major (rack multi) Matchless Hot Box clone (diy tube distortion pedal) Soldano Atomic 16 clone (diy 5W A class tube amp) Boss GT-5 |
Quote:
..kako za koga..:D |
All times are GMT +1. The time now is 03:36 PM. |