Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25597)

disco violence 15-12-2008 01:45 PM

Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3

Let 3 je jedna od najboljih grupa na brdovitom balkanu, a i sire, ne samo da se dobro zajebavaju nego ljudi sviraju da to nije normalno.na predproslom exitu(2007.) su razvalili sve mi je posle toga bilo bez veze, posle njih je nastupao Eyesburn koji je u najmanju ruku izgledao jadno.

Oggy 15-12-2008 02:02 PM

Koncertna atrakcija, vrhunska svirka uzivo...

vasko 15-12-2008 02:15 PM

cim ste otvorili temu o njima znaci da su postigli efekat koji su zeleli

Eeva_r&b 15-12-2008 03:09 PM

Quote:

Originally Posted by vasko (Post 229683)
cim ste otvorili temu o njima znaci da su postigli efekat koji su zeleli

exactly :banghead::banghead::banghead:

Oggy 15-12-2008 03:14 PM

Oni nema potrebe da "postizu" bilo sta. To je bend koji postoji sigurno vec 15 godina i ko do sada nije cuo za Let 3, cak i nije "ciljna grupa".
Oni su ljudi exibicionisti, ali u celoj toj paradi, mozete da cujete i dosta pametnih stvari, naravno, ako se potrudite da vidite vise od same slike...

Eeva_r&b 15-12-2008 03:24 PM

ne znam ja recimo u njihovom hitu rijecke picke-cke-cke ne umem da spoznam te 'pametne stvari'..

ali kapiram sto je nekim ljudima to interesantno i art jer tako je kul i kontroverzno. sloboda izrazavanja,klimakticno penisoidno oslobadjanje pernatog prijatelja i sl...smor...

silicon science 15-12-2008 03:52 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 229692)
ne znam ja recimo u njihovom hitu rijecke picke-cke-cke ne umem da spoznam te 'pametne stvari'..

ali kapiram sto je nekim ljudima to interesantno i art jer tako je kul i kontroverzno. sloboda izrazavanja,klimakticno penisoidno oslobadjanje pernatog prijatelja i sl...smor...

Bez uvrede, ti si zensko i ne treba da kapiras te stvari... Nit se ochekuje da ih razumes :wink:

milanCHE 15-12-2008 03:55 PM

Quote:

.....klimakticno penisoidno oslobadjanje pernatog prijatelja i sl...smor...

:rotfl: ovo je vrh.....odoh da i ja oslobodim svog pernatog prijatelja,inace cu se odmah upiskiti od Eevinog komentara:rotfl:

disco violence 15-12-2008 03:57 PM

Quote:

Pored svoje ekscentricnosti i razbijanju tabua, koji se na ovim nasim prostorima mogu razbiti samo na nacin kako oni to rade(k..... u celo), imaju
formulu koja se provlaci kroz mnoge njihove hitove, kada pevaju o necemu oni to nesto prvo ''nahvale'' pa na kraju refrena ili pesme natovare, ili obratno.
Kao u pesmi Beograd sto je bilo sokantno cuti posle toliko godina da jedan bend iz Hrvatske peva o Beogradu, pevaju sve najlepse o njemu, a na kraju samo jednom recju ''Turska'' sve pada u vodu tako je i sa Rijeckim pickama, najlepse su i iz najlepseg su grada, ali meni daju i moz' ga j....

Maiv 15-12-2008 06:44 PM

Quote:

Originally Posted by clusterchord (Post 229649)

ali na stranu provakcije,, cisto muzicki... njihov onaj album od prije jedno 6 - 7 godina koji je bio prilicno popularan.. gdje je tarzan, imas dobar parfem, paralele..zaboravio sam vec kako se zvala stvar,, apsolutno *EBENA PLOCA. i odsvirana, i tekst i stilski i sve. tada su rasturili... underground postade foreground - bili su prilicno popularni.. jedno 4 - 5 singlova sa istog albuma.

l

Album se zove "Jedina" i tko ga nije cuo toplo mu preporucam da ga nadje negdje, definitivno jedna od najboljih ploca tog vremena.:)

All times are GMT +1. The time now is 07:30 PM.