![]() |
Re: Test Mikrofona part 2
i kod mene ;)
|
Quote:
Manley,sta to znaci ? zar ne bi trebalo i kod nas da bude bar priblizno? inace,info za ostale .. kada sam uradio novi studio,za snimanje .. to je bila najveca razlika koju sam dobio u usnimcima. . veca razlika nego svi mikfrofoni i preampi zajedno .. jednostavno dobio sam uocljivo bolje snimke .. gde sada recimo snimim .. toliko zdravo i dobro .. da samo pustim u mix .. nema vise EQ,drkanja sa time .. |
ma ne znaci nista, jednostavno mu soba pase tom mikrofonu...to je to :wink:
|
Drago mi je da je korisno stivo, trudicu se da ih bude jos (stigao je i soundelux :) )
Elem, U87 protiv Standarda - pa razlike ima na nekim stvarima, a negde je feze provaliti. Gledacu lad copyright dozvoli da okacim primere gde je veca razlika. Nego Ivane, jel si svoju 87-icu kupio novu? Cuo sam puno losih 87-ica, razgazenih, zvuce uglavnom kao da su kroz L2, zguzvano zgazeno sisti midl... Ja sam mojoj skinuo njufer na gospodinu Bajramovicu, ganci nov majk :D Pozz |
soundelux izuva....vec mi je zao sto sam ga prodao :(
|
Quote:
Dobar je, ima 'te' visoke koje solidtube i ostala jeftina tube bratija nemaju, a i low mid je bome fin :) Ja zadovoljan skroz, mislio sam da ce malo biti slinav ali nije. Fina lampa :) Nego gde mi je shockmount za violeta? :D Salim se, vidim da je 'sold separately option' ... Pozz :) |
Quote:
|
a posto je, da narucimo, grupno?
|
Quote:
|
:)
Ok, a ostali? Javljajte utiske. A za one hrabre, preporucujem na Bozoel forumu da checkiraju Test Preampa. Vvvrrlloo interesantno :) Pozz |
All times are GMT +1. The time now is 10:33 PM. |