![]() |
Re: Studio u kuci
Quote:
Lamperije ima prilicno, naravno ne za sve zidove i plafone, sto ne bih ni radio i da je ima:). Ako sam dobro skontao - na plafon lamperija i ispod nje (iznad ustvari:)) npr min vuna. AD ploce sam mislio staviti jedino na plafon, umesto spustenog plafona.... ali posto ih nisam kupio lako cu odustat od istih:wink:, a za sve druge apsorbere/paravane i sl, bi isao tekstil (mozda cak i mebl shtof) Hvala |
Quote:
moze min vuna, moze azmafon... Quote:
Ofarbaj onim bojama iz kesice... pazi da ga sunce ne dohvati.. posto te boje znaju da pozute... Izbegavaj gusto tkani mebl stof, posto slabije propusta vazduh, te zna da vibrira kada se razapne... kao koza od bubnja pozdrav bogi |
Hallo Off
Ovo ti sve dobro izgleda samo naprjed imaces puno posla ali ces i imati Studio do ja..!! Pozz Denis |
Hvala Dema:)
Za koji dan cu postaviti sliku samo studija (bez rezije) sa mojim predlozima za sredivanjem, pa da zajedno komentarisemo. Hocu prvo da se sam oznojim, akumuliram dosadasnja skromna znanja, pokusam da to primenim.... a ako napravim negde gresku u koracima, tu ste vi da mi otvorite oci:wink: |
dovoljan ti je prostor od 7-10 kvadrata za snimanje vocala.
|
Pa, imacu toliki prostor, ako stvaim paravane izmedju ove 2 prostorije. Ako se to pokaze kao ok, verovatno cu tu i raditi vokale, ako nista zbog grejanja i hladjenja, necu koristiti i vecu prostoriju.
cini mi se da je prednost ovog koncepta, bar tako bih zeleo da bude, prilagodljivost akustike, pa i geometrije prostora, koja moze prilicno da se promeni sa paravanima |
Quote:
Pozz Denis |
Quote:
Sve je to lepo, knjige, forumi, saveti.... ali covek dok ne upropasti bar 5 cd-a ne moze nauciti da mixa (producira).... slicno je i sa gradnjom studija:( |
Halo Off
tocno je to ali opet mislim da imas dovoljno iskustva i sluha. I stim automatcki i znas sta trazis. Tako mozes naj vise gresaka izbjeci. I nemislim da moras napraviti 5 studija da dobijes dobru reziju. Moj je savjet da radis steo by step. Stim da sebi napravis uvjet da mozes mjeriti sta radis. I sa sledecim korakom da utjeces na to sto izmjeris. Tako mozes naj vise problema izbjeci. Pozz Denis |
Quote:
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 09:56 PM. |