Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   vst bass piano (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25101)

Thermaltake 08-12-2008 03:02 PM

Re: vst bass piano

da,al nije uopće to sad bitno,nego bitno je da ja odbim odgovor traženi ako netko zna.

HeatMan 08-12-2008 03:55 PM

pishi sa znacima interpunkcije, da bi te razumeli

Thermaltake 08-12-2008 04:21 PM

ok,sry nabrzinu sam pisao pa nisam uopće na to obračao pa?nju,ubuduće ću pazit,a ?ta da sad ovo ispočetka napi?em il ?

bassystem 08-12-2008 05:01 PM

tebe zanima kako da dobije? takav zvuk bassa ili pita? da li postoji takav vst instrument??

mislim da trilogy prilično mo?e da te zadovolji u tom pogledu, ne znam da li si ga već probao...mada, ima vi?e vst instrumenata koji dobro zvuče samo nađi neki sinusoidalni bass kao preset, pa ga izmijeni onako kako tebi treba

Thermaltake 08-12-2008 07:01 PM

gledam baš evo u njemu sam sad i nemogu nać taj preset jel možeš kakav screenshot napravit ako nije problem i ovo di se namješta za sinusoidu.

primjer "Killing me softly od Fugees" takav mi bass treba i kako ga dobit,hvala

Max 09-12-2008 10:55 AM

Quote:

Originally Posted by Thermaltake (Post 228646)
gledam baš evo u njemu sam sad i nemogu nać taj preset jel možeš kakav screenshot napravit ako nije problem i ovo di se namješta za sinusoidu.

primjer "Killing me softly od Fugees" takav mi bass treba i kako ga dobit,hvala

Eeeeee ... a ja hocu da dobijem onakav vokal .... i nikako mi ne ide .... imas li neku ideju za to ????

Pozdrav

Thermaltake 09-12-2008 11:46 AM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 228727)
Eeeeee ... a ja hocu da dobijem onakav vokal .... i nikako mi ne ide .... imas li neku ideju za to ????

Pozdrav

nebi znao

alfom 09-12-2008 12:40 PM

Slushaj ti termalni forumashu!
De ti lijepo napishi - pobroj ovdje koje sve imash VST(i) i plugins, cime radis, sta uopste radis, pa cemo vidjeti : ako ova tvoja pisanija nadalje bude ikoga vishe interesovala!
Ili ti nas za 1-2-3 (obzirom kako si odgovorio Maxu), ili shta ?

Thermaltake 09-12-2008 12:48 PM

Quote:

Originally Posted by alfom (Post 228737)
Slushaj ti termalni forumashu!
De ti lijepo napishi - pobroj ovdje koje sve imash VST(i) i plugins, cime radis, sta uopste radis, pa cemo vidjeti : ako ova tvoja pisanija nadalje bude ikoga vishe interesovala!
Ili ti nas za 1-2-3 (obzirom kako si odgovorio Maxu), ili shta ?

oprosti ako misli? da vas zezam,ali neznam kako da bolje objasnim situaciju
evo nabojat ću,znači radim u acid pro 7 skinuo sam plugin koji su mi rekli u prija?njem postu Trilogy VST i ?elim na beat odsvirat onaj bass kao na pjesmi "killing me softly" te da mi netko objasni jel je to uopće moguće odsvirat s tim pluginom ako da kako,ako ne sa kojim je,evo nadam se da je sad valjda jasnije neznam kako da bolje objasnim od ovog.

alfom 09-12-2008 12:52 PM

Zasto radis u Acid Pro ? Zasto na svom pocetku ne instaliras i odmah pocnes raditi u Steinberg SX i ne nabavis osnovni set raznoraznih plaginova (opisano 1.000.000 puta na forumu) ?

All times are GMT +1. The time now is 05:30 AM.