Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   ?ta je spam? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24796)

cAAc 22-10-2008 12:01 AM

Re: šta je spam?

ne veruj zheni koja lazhe!

lesha 22-10-2008 12:11 AM

Re: ?ta je spam?

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 221877)
ne veruj zheni koja lazhe!

ziva istina.

idekius 22-10-2008 12:12 AM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 221873)
Ne lozite se na te titule. Ja sam se eto te titule "odrekao" jer mi je bilo glupo da nosim u "tituli" da sam nekakva elita, a da je meni to neko tako rekao, ne bi niko nista rekao, tako da nije tu problem sto je on elita, vec sto ga znaju i sto je ok lik.

Nije "titula", vec naznaka da je ucestvovao u formiranju foruma i doprineo forumu. Nema veze sa cinom admirala flote ili komandantom zvezdanog razaracha iz filma "Star Wars" :) Sad.. ako nekome smeta sto ljudima odajemo priznanje za to... nista ja tu ne mogu :)

Kao i sto imamo VIP clanove, kojima je omoguceno da prate rad moderatorske sekcije, ucestvuju u dogovorima i odlukama... oni mu dodju otprilike kao "vece staraca" :)

Ljudi... to su normalne stvari... nista ne funkcionise samo od sebe, pa ni jedan forum... kad e bi bilo toga, ne bi ni bilo foruma, a kada bi se u ovom trenutku sve to ukinulo, preraslo bi u dzunglu prepunu spama, nacionalizma, vredjanja i ko zna cega sve... postoje te "internet divljine", pa pogledajte na sta lice.

cAAc 22-10-2008 12:15 AM

admiral flote sam ja ,ne znam za josh nekog u ovoj galaksiji:confused:

idekius 22-10-2008 12:21 AM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 221880)
admiral flote sam ja ,ne znam za josh nekog u ovoj galaksiji:confused:

:rotfl::rotfl::rotfl:

To kao u onom vicu o psihijatru koji obilazi pacijente i sve pusta kuci iz ludare, a jednog ostavlja. Kad ga pitaju zasto, ovaj kaze:

-Neizlechiv slucaj. Umislio da je Napoleon Bonaparta, a svi dobro znamo da sam to ja :rotfl::rotfl::rotfl:

cAAc 22-10-2008 12:28 AM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 221881)
:rotfl::rotfl::rotfl:

To kao u onom vicu o psihijatru koji obilazi pacijente i sve pusta kuci iz ludare, a jednog ostavlja. Kad ga pitaju zasto, ovaj kaze:

-Neizlechiv slucaj. Umislio da je Napoleon Bonaparta, a svi dobro znamo da sam to ja :rotfl::rotfl::rotfl:

ma sad sam objavio oglas u kom pozivam sve satanistchke pichke da udruze svoju moc i crnu magiju da me ubiju i dao sam im rok nedelju dana ili su svi...cum sucking sluts

http://www.dubstepforum.com/viewtopic.php?t=61605

puna mi ona stvar sranja ,jel sve gotivne stvari su kao 666 ili ne znam ni ja ,svi su neki vrachevi
naravno magijom ,zajebite me nozheva

Everbeatz 22-10-2008 12:35 AM

ne radi ti link CaaC

cAAc 22-10-2008 12:36 AM

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 221884)
ne radi ti link CaaC

radi al mora se loguje za Secret Ninja Hideout (NSFW)

Everbeatz 22-10-2008 12:39 AM

nemo' spamujes:D

SumAnuT 22-10-2008 01:12 AM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 221879)
Nije "titula", vec naznaka da je ucestvovao u formiranju foruma i doprineo forumu. Nema veze sa cinom admirala flote ili komandantom zvezdanog razaracha iz filma "Star Wars" :) Sad.. ako nekome smeta sto ljudima odajemo priznanje za to... nista ja tu ne mogu :)

Kao i sto imamo VIP clanove, kojima je omoguceno da prate rad moderatorske sekcije, ucestvuju u dogovorima i odlukama... oni mu dodju otprilike kao "vece staraca" :)

Ljudi... to su normalne stvari... nista ne funkcionise samo od sebe, pa ni jedan forum... kad e bi bilo toga, ne bi ni bilo foruma, a kada bi se u ovom trenutku sve to ukinulo, preraslo bi u dzunglu prepunu spama, nacionalizma, vredjanja i ko zna cega sve... postoje te "internet divljine", pa pogledajte na sta lice.

Jasno mi je. Meni nije trebala titula jer vi svi vrlo dobro znate koliko sam ja kul i bez te titule :rotfl:

Kad sam rekao ne lozite se, nisam mislio na vas sto ste delili te titule, vec na ove kojima te titule smetaju. Procitaj ceo post kao celinu a ne samo prvu recenicu i bice ti jasno. To sto sam se ja odrekao titule, ne znaci da ne postujem ostale sa tom titulom, meni je bio samo smor sto je titula preduga i lepse mi je da pise pro member, a i to je jos jedna od Anitinih ideja koju da je neko drugi predlozio bio bi ismejan, ali posto je to bila ona, onda je predlog bez pogovora jednoglasno prihvacen, a ja sam u znak protesta odbio da nosim tu glupost ispod imena :)

E sad, kome je sve ovo bitno, ko ce ga znati :rotfl:

Hteo sam reci da je ad fines verovatno ok covek i bez te titule, a cela gungula je nastala oko toga sto je diviner pomenuo da je ovaj clan te elitne grupacije, a ne zato sto su ga stariji clanovi stitili.

Opet, kod nas u Srbiji ljudi bas i ne vole titule jer znamo i sami kako mnogi dolaze do njih, pa se onda to preslikava i na forum ...

Pocinjem da razmisljam kada je moj poslednji post na ovom forumu imao nekakve veze sa muzikom ili produkcijom :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 02:56 PM.