![]() |
Re: šta je spam?
ne veruj zheni koja lazhe!
|
Re: ?ta je spam?
Quote:
|
Quote:
Kao i sto imamo VIP clanove, kojima je omoguceno da prate rad moderatorske sekcije, ucestvuju u dogovorima i odlukama... oni mu dodju otprilike kao "vece staraca" :) Ljudi... to su normalne stvari... nista ne funkcionise samo od sebe, pa ni jedan forum... kad e bi bilo toga, ne bi ni bilo foruma, a kada bi se u ovom trenutku sve to ukinulo, preraslo bi u dzunglu prepunu spama, nacionalizma, vredjanja i ko zna cega sve... postoje te "internet divljine", pa pogledajte na sta lice. |
admiral flote sam ja ,ne znam za josh nekog u ovoj galaksiji:confused:
|
Quote:
To kao u onom vicu o psihijatru koji obilazi pacijente i sve pusta kuci iz ludare, a jednog ostavlja. Kad ga pitaju zasto, ovaj kaze: -Neizlechiv slucaj. Umislio da je Napoleon Bonaparta, a svi dobro znamo da sam to ja :rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
http://www.dubstepforum.com/viewtopic.php?t=61605 puna mi ona stvar sranja ,jel sve gotivne stvari su kao 666 ili ne znam ni ja ,svi su neki vrachevi naravno magijom ,zajebite me nozheva |
ne radi ti link CaaC
|
Quote:
|
nemo' spamujes:D
|
Quote:
Kad sam rekao ne lozite se, nisam mislio na vas sto ste delili te titule, vec na ove kojima te titule smetaju. Procitaj ceo post kao celinu a ne samo prvu recenicu i bice ti jasno. To sto sam se ja odrekao titule, ne znaci da ne postujem ostale sa tom titulom, meni je bio samo smor sto je titula preduga i lepse mi je da pise pro member, a i to je jos jedna od Anitinih ideja koju da je neko drugi predlozio bio bi ismejan, ali posto je to bila ona, onda je predlog bez pogovora jednoglasno prihvacen, a ja sam u znak protesta odbio da nosim tu glupost ispod imena :) E sad, kome je sve ovo bitno, ko ce ga znati :rotfl: Hteo sam reci da je ad fines verovatno ok covek i bez te titule, a cela gungula je nastala oko toga sto je diviner pomenuo da je ovaj clan te elitne grupacije, a ne zato sto su ga stariji clanovi stitili. Opet, kod nas u Srbiji ljudi bas i ne vole titule jer znamo i sami kako mnogi dolaze do njih, pa se onda to preslikava i na forum ... Pocinjem da razmisljam kada je moj poslednji post na ovom forumu imao nekakve veze sa muzikom ili produkcijom :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 02:56 PM. |