Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=117)
-   -   Songwriting tips... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24704)

Eeva_r&b 22-10-2008 03:34 PM

Re: Songwriting tips...

izgleda da je nasa prvobitna sumnja u Estbamovo fizicko postojanje ,nekog novog inspirisala da se jako neubedljivo sprda na forumu.

Quote:

Originally Posted by Sokarelo (Post 221953)
Eva nemoj da daje? te nerviraju i mene su tako kad sam pito pro?li put za harmoniku i emu karticu pa mi je na kraju ?urak pomogo i sad sve radi a evo da neki nebi pomislili ne?to lo?e promenijo sam i tastaturu na kompijuteru.kupijo sam u metrou ovu sa na?om latniciom po?to su neki ovde mislili dasam verovatno nepismen ali neka.a u vezi tekstova da dodam samo ovo muzika je lepa tek kad srce cepa,a takav volim i kad je tekst nebitno zabavni narodni:wink:

HeatMan 22-10-2008 03:36 PM

Quote:

Originally Posted by alfom (Post 221960)
Na šta je : HaHaHaHa? :grin:

na ovog pre tebe jbg.. :)

alfom 22-10-2008 03:39 PM

:):D:rotfl:

Sokarelo 22-10-2008 03:46 PM

Eva ja se nes prdam sa nikim posebno ne sa tobom jer i ja imam ženu i dva sina i nebi voleo da njih neko sprda.samo sam te podržo sa tvojom izjavom ali neka eto neču više da smetam a nije mi namera bila nego samo da kažem da i ja volim tekst kad je dobar

HeatMan 22-10-2008 03:49 PM

definishi dobar tekst...?

poz

Eeva_r&b 22-10-2008 03:55 PM

kome je upuceno pitanje?

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 221970)
definishi dobar tekst...?

poz

Sokarelo 22-10-2008 03:56 PM

pa evo ja sam naprimer armonikaš i volim kad je u nekom stilu dvojke i tako to evo naprimer kad izmišljam tekst prema nekoj drugoj ženi a ne mojoj onda može TVOJA ME GUZA NAVODI DO SUZA, TVOJE ME GRUDI TERAJU NA BLUDI ali da me ne bi Eva opet pogrešno razumela ovo nije za nju pisano nego za kao neku tamo izmišljenu ženu a moja je sad ušla u kući pa mora malo da oladim sa ovaj internet:D

alfom 22-10-2008 04:05 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 221963)
izgleda da je nasa prvobitna sumnja u Estbamovo fizicko postojanje ,nekog novog inspirisala da se jako neubedljivo sprda na forumu.

Dokučila si, jer evo u postu iza tvog (ispred mog) nije napravio pravopisne i govorne gre?ke kao prije!!!
U'vaćen si prijatelju!!! :D

Eeva_r&b 22-10-2008 04:06 PM

Koliko nagovestaja je adminu i moderatoru potrebno da skapiraju da neko detinjasto iz dokolice spamuje forum?

:-/

mislim kapiram da se mozda zabavljate uz ovo (?),ali ljudi... :-S

Quote:

Originally Posted by Sokarelo (Post 221973)
pa evo ja sam naprimer armonika? i volim kad je u nekom stilu dvojke i tako to evo naprimer kad izmi?ljam tekst prema nekoj drugoj ?eni a ne mojoj onda mo?e TVOJA ME GUZA NAVODI DO SUZA, TVOJE ME GRUDI TERAJU NA BLUDI ali da me ne bi Eva opet pogre?no razumela ovo nije za nju pisano nego za kao neku tamo izmi?ljenu ?enu a moja je sad u?la u kući pa mora malo da oladim sa ovaj internet:D

HeatMan 22-10-2008 04:20 PM

Quote:

Originally Posted by alfom (Post 221975)
Dokučila si, jer evo u postu iza tvog (ispred mog) nije napravio pravopisne i govorne greške kao prije!!!
U'vaćen si prijatelju!!! :D

pa potrudio se..

All times are GMT +1. The time now is 10:22 AM.