![]() |
Re: Imam jedan problem
malena ti si manijak! :rotfl::rotfl::rotfl:
ali ti hirurski mozes da rijesis to a on ne! :D |
Ima jedna epizoda soutparka gde Kartman vidi nesto toliko smesno da mu izgori osigurac za smeh.Mislim da se meni to upravo desilo i vise nista mi nece biti smesno do kraja zivota. Prvo ovaj Monti Pajton lik, a onda me Iva dokrajcila.
Estbam ako si stvaran, ako postojis u nasoj dimenziji smatraj da si upravo dobio svog najveceg obozavaoca, napravicu i kult ako treba i na hodocasce cu ici i zrtvu cu prineti. Iva imas od mene u svako doba piva kolko si teska |
Od mene imas piva koliko si i prsata, tako da ces izgleda ti morati da castis :rotfl:
|
Kakav thread:shock:
|
Zivnuo forum jbt :banghead: :rotfl:
|
Quote:
I?čitao sam postove koje je do sad ostavio. Vi niste? :mrgreen: |
Quote:
Kod moje dame je već godinama pupak između, pa hmmmmm ... |
jel ti bre nas zajebavaš?
|
Da se baram malo zatalasa na forumu. :) Drago mi je što me zzzavitlavate, strašno ste dobri. Ali, u suštini je samo stvar u jednom neumornom razvlačenju kablova od jednog do drugog uređaja, i potom vraćanju svega toga na dva izlaza za stereo. Jeste vama smešno, ali tako je: to je običan inženjering i računica, obično programiranje. A sad, kako to može zvučati, ostavljam da se desi taj dan kada ću da postavim svima da čuju.
Pa ljudi, nisam „namerno“ uradio ni jednu celu pesmu. Tako i ne radi početnik, već izučava kako da dođe do najboljeg načina da pravi to što pravi, do najbolje produkcije. To je moja zaluđenost, i šta sad? Jeste smešno, super je. Mučim se što nemam ljubitelje iste muzike kao saradnike, što nemam komplet studio. I to iskreno kažem. Zar da se stidim? Pa sloboda je govora, valjda. I ludacima se ne može zabraniti da lupaju dok ne rade protiv drugih. Šta sam ja kome zasmetao što se ispovedam, nemam pojma. A to što se smejete, još bolje, i treba da bude smešno; takva beda u kojoj se nalazim i treba da bude za smeh, jer to nema nigde na svetu. :) Rekao sam za šesnaest taktova, kao za one u kojima je sve vrhunski što sam uradio, a gomilu drugih stvari nema potrebe da pokazujem osim za neke pojedinosti; dakle, tih šesnaest taktova sadrže produkciju, potpuno, i u njima se nalazi puna harmonija mnogih zvukova i melodija sve sa ritmom. Zato kažem da tih šesnaest taktova mogu razvući i mnogo duže, da stavim uvod, postepene ulaze; zvuk po zvuk, i to je to. Skromno, ali potpuno urađeno. I kako kažem, tu sam stao. Jer potpunu (baš potpunu) završnicu produkcije ne mogu da završim bez potrebnih monitora i studijskog prostora. Ali tome se nadam. Eto, nadam se. Smem li? Jeli smešno? :) Videćemo, pa šta bude. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:53 PM. |